300520 0

30 травня 2020 року в Криворізькому педагогічному відбувся традиційний День відкритих дверей. Особливістю цьогорічної події став дистанційний формат проведення заходу - онлайн-трансляція на платформі Youtube.

300520 1

День відкритих дверей КДПУ – це захід, який щорічно об’єднує потенційних абітурієнтів у стінах університету.

300520 6

Цього разу, в силу об’єктивних обставин, було ухвалене рішення провести подію в онлайн-площині. Перевагами такого формату є доступність, широке охоплення аудиторії та можливість повторного перегляду заходу.

300520 7

Онлайн-взаємодія відбувалася на офіційному Youtube-каналі КДПУ. Учасники мали змогу в режимі реального часу ставити запитання й отримувати оперативні відповіді на них.

300520 2

Криворізький педагогічний потурбувався про те, щоб кожен глядач отримав поінформований інсайт: спеціально для цього була створена колегія спеціалістів, які надавали допомогу майбутнім абітурієнтам.

300520 3

«Мої очікування дуже позитивні. Це унікальна подія для нашого міста. У карантинних умовах, коли ми не можемо провести цей захід у звичайному режимі, виникла ідея трансляції Дня відкритих дверей у прямому ефірі. Онлайн-марафон має проінформувати майбутніх студентів, випускників шкіл про особливості навчання в нашому університеті, так би мовити «відчинити двері» у віртуальному режимі. Я думаю, що це буде цікаво й пізнавально. Після завершення ми проаналізуємо наш новий досвід і, думаю, використаємо деякі його елементи в майбутньому. Адже сьогодні ми бачимо, що сучасне суспільство характеризується стрімким розвитком інформаційно-комунікативних технологій, які ми будемо впроваджувати в життя нашого університету», – наголошує ректор КДПУ, проф. Я. В. Шрамко.

300520 4

Онлайн-марафон було побудовано за чітко визначеною структурою. Кожен факультет мав 25 хвилин для дистанційної комунікації: 15 хвилин на живе спілкування з представниками факультетів, решту часу – на презентацію практичної частини. Можливість познайомити глядачів з особливостями своїх напрямів підготовки отримали представники всіх факультетів КДПУ.

300520 5

Прес-центр Криворізького педагогічного розпочинає цикл репортажів про День відкритих дверей, щоб кожен абітурієнт отримав можливість детально ознайомитися з інформацією про певний факультет та отримати відповіді на запитання з онлайн-форми, яка поширювалася соціальними мережами напередодні заходу. Тож слідкуйте за новинами на офіційному сайті КДПУ!

12060
Календар подій
Останні статті
Популярне
Зворотний зв'язок