infograph

Незабаром розпочнеться вступна кампанія-2020, коли сотні абітурієнтів будуть подавати свої документи до омріяного закладу вищої освіти. Прес-центр проаналізував головні дати цьогорічної кампанії, представивши результати в інфографіці.

infograph 1

У зв’язку з об’єктивними обставинами цьогорічна вступна кампанія відбудеться в серпні. Починаючи з 1 серпня абітурієнти можуть створювати електронні кабінети самостійно або на базі Криворізького педагогічного. Наголошуємо на тому, що часу для створення особистого кабінету надається достатньо, тому не варто квапитися з реєстрацією, аби не перенавантажувати мережу.

Уже з 13 серпня вступники можуть приносити свої заяви й документи до Приймальної комісії університету. Зверніть увагу на кінцевий термін прийому документів: для абітурієнтів, які складали зовнішнє незалежне оцінювання – до 22 серпня; для абітурієнтів, які проходитимуть вступні випробування у ЗВО – до 16 серпня.

Наступний етап вступної кампанії – це творчі конкурси та вступні іспити. Майбутні студенти, які планують вступати на спеціальності за державним замовленням, складатимуть ці випробування з 1 по 12 серпня, а ті, хто планує навчатися за контрактом – з 13 по 22 серпня.

З 16 по 18 серпня будуть проходити співбесіди, а вже 20 серпня о 12.00 будуть оприлюднені списки вступників, рекомендованих до зарахування за результатами співбесід та за квотою-2. Надання рекомендацій для зарахування на бюджет відбудеться не пізніше 27 серпня, а подача вступниками документів для зарахування триватиме до вечора 31 серпня.

Завершується вступна кампанія зарахуванням на бюджет (до 5 вересня) й на контракт (до 30 вересня). Переведення на вакантні бюджетні місця відбуватиметься до 15 вересня.

12391
Календар подій
Останні статті
Популярне
Зворотний зв'язок