ppfc1

Минув ще один тиждень виробничої практики в приймальній комісії Криворізького педагогічного, і з’явилося нове відео магістрантів, які опановують спеціальність «Початкове навчання – психологія». Як відбувалася практика, дізнавався прес-центр.

ppfc2

Магістранти Криворізького педагогічного щороку влітку проходять виробничу практику в приймальній комісії. У минулому році магістрантам усіх факультетів було запропоновано, як один із варіантів звітності, створити цікавий і змістовний відеоролик, так званий челендж #We_can_do_it. Практиканти з радістю підхопили цю ідею й почали знімати звіти про особливості роботи, передаючи естафету своїм наступникам.

ppfc3

Магістрантки з психолого-педагогічного факультету з легкістю впоралися зі складними завданнями, поставленими перед ними. Різноманітна діяльність, що включала в себе бесконтактну перевірку температури всіх, хто заходив до приміщення університету, координація й розподіл потоків абітурієнтів і їхніх батьків, сканування документів та підготовка різноманітних бланків – це неповний перелік обов’язків, які старанно виконували наші практикантки. Але головним було спілкування з майбутніми студентами КДПУ, профорієнтаційна робота й роз’яснення тонкощів вступу на навчання. Дівчата є дівчата: не обійшлося без запальних танців та гумору! З відеороликом від магістранток можна ознайомитися тут.

Бажаємо всім нашим магістрантам успішного завершення навчання й вдалого старту в житті!

12458
Календар подій
Останні статті
Популярне
Зворотний зв'язок
Квітень 2024
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Нд
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30