pids1

Минув ще один тиждень вступної кампанії – 2020. За період із 17 по 23 серпня 2020 року відбулося багато подій, про які сьогодні читайте в дописі прес-центру.

pids2

Головними з них стало закінчення 21 серпня прийому заяв та документів для здобуття ступеня вищої освіти «магістр» за всіма формами навчання та спеціальностями, а 22 – для осіб, які вступають на основі вступних іспитів, результатів єдиного вступного іспиту та фахового випробування для здобуття ступеня вищої освіти «магістр» за всіма формами навчання на спеціальність 053 Психологія. Також 22 серпня завершився прийом заяв та документів на навчання за освітнім ступенем «бакалавр» на базі освітньо-кваліфікаційного рівня «молодший спеціаліст». Ті абітурієнти, які мають бажання вступити до Криворізького педагогічного за результатами зовнішнього незалежного оцінювання, творчих конкурсів (за ступенем вищої освіти «бакалавр» на основі повної загальної середньої освіти) до 22 серпня також мали можливість подати заяви в паперовій або електронній формі.

pids3

Упродовж тижня проходили творчі конкурси на місця за контрактом. Були оприлюднені перші накази про зарахування осіб, які вступають на небюджетні конкурсні пропозиції (друга вища освіта).

pids4

Серед абітурієнтів, які мають бажання вступити на перший курс денної форми навчання на базі повної загальної середньої освіти й отримати ступінь бакалавра, найбільш популярністю користуються спеціальності: Середня освіта (Історія) та Середня освіта (Українська мова і література). Не менш активно вступники подають заяви на Психологію; Філологію. Германські мови та літератури (Переклад включно), перша – англійська; Дошкільну освіту; Спеціальну освіту (Логопедія) та Туризм.

Бажаємо всім абітурієнтам зробити правильний вибір і вступити до омріяного університету!

12479
Календар подій
Останні статті
Популярне
Зворотний зв'язок