photo_exhibition2020

Протягом вересня в Криворізькому педагогічному проходив онлайн-фотоконкурс «Моїй Alma mater – 90», приурочений цьогорічному ювілею нашого університету. Прес-центр дізнався результати цієї віртуальної виставки світлин.

photo_exhibition2020

Організаторами конкурсу виступили профспілковий комітет на чолі з головою первинної профспілкової організації КДПУ Л. В. Бурман і студентський клуб. Учасниками стали викладачі, здобувачі вищої освіти, випускники й співробітники університету; усього долучилися 19 осіб. Кожен подарував Криворізькому педагогічному власне бачення його історії.

Умови конкурсу дуже прості; днями ми висвітлювали їх на офіційному сайті університету. Роботи конкурсантів виявилися настільки різноманітними, що було ухвалене рішення не обмежуватися лише призовими місцями, а додати спеціальні номінації. Наразі ми можемо помилуватися 82 світлинами на дистанційній фотовиставці.

photo_exhibition2020

Відповідно до рішення організаційної комісії, місця розподілилися таким чином:

photo_exhibition2020

І місце – студент групи МХК-18 факультету мистецтв Сергій Яшин зі своєю роботою «Світ під час гри»

photo_exhibition2020

ІІ місце – студентка групи МХК-м-15 факультету мистецтв Софія Пучкова та її робота «Від покоління поколінню»

photo_exhibition2020

ІІІ місце – студентка групи НАФ-17 факультету іноземних мов Марина Братчик і фотосвітлина «Єднаємося та ділимося знаннями з майбутніми колегами у вільний час»

Роботи переможців дійсно варті уваги: на знімках бачимо вишукане поєднання події з історії університетського життя, ритму сучасності й майстерності автора фото. Наступного тижня кожен призер отримає диплом лауреата конкурсу, а також приємну грошову винагороду.

photo_exhibition2020

У спеціальній номінації «За збереження пам’яті КДПУ» було відзначено доцентку кафедри методики музичного виховання, співу та хорового диригування Е. О. Кокареву, яка стала лідеркою за кількістю надісланих архівних фото: це 40 світлин – 40 історій, прожитих у стінах рідної альма-матер; а також студентку групи МХК-17 факультету мистецтв Анну Морозову, яка надіслала добірку фотографій «вічної легенди Криворізького вальсу» Ірини Шевченко. Хранительки історії КДПУ отримають пам’ятний диплом і грошовий подарунок.

photo_exhibition2020

Найактивнішими учасниками фотоконкурсу виявилися представники факультету мистецтв. Щиро дякуємо всім небайдужим: конкурси такого формату допомагають зберегти автентичність Криворізького педагогічного, об’єднати університетську громаду та написати нові сторінки нашої історії.

Криворізький педагогічний – поважаємо минуле, пишаємося сьогоденням, творимо майбутнє!

13003
Календар подій
Останні статті
Популярне
Зворотний зв'язок
Квітень 2024
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Нд
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30