12 листопада 2020 року відбулося чергове засідання Вченої ради Університету в режимі Zoom-конференції. На порядку денному розглянуто питання, необхідні для забезпечення освітньої та наукової діяльності Університету.

З основного питання доповідала Бондаренко Ольга Володимирівна, завідувач навчально-методичного відділу, яка поінформувала членів Вченої ради про використання технологій дистанційного навчання в освітній діяльності Університету та окреслила перспективи їх подальшого застосування. В обговоренні доповіді взяли участь Старова Т.В., завідувач кафедри хімії та методики її навчання; Євтушенко Е.О., декан природничого факультету; Печеніна Н.А, завідувач кафедри історії України та правознавства; Дороніна Т.О., завідувач кафедри педагогіки; Остроушко О.А., перший проректор.

Підсумовуючи виступи, Шрамко Я.В., ректор університету, наголосив на перспективності дистанційних форм навчання, а також на необхідності їх подальшого вдосконалення та активного застосування під час організації освітнього процесу в університеті.

Вчена рада затвердила програми навчальних дисциплін та виробничих практик кафедр університету, перелік освітніх програм першого та другого рівнів вищої освіти; розглянула питання науково-навчального сектора, зокрема рекомендувала до друку наукові та навчально-методичні праці; затвердила Положення про навчально-наукові лабораторії.

Вченою радою розглянуто ряд робочих питань, зокрема питання про продовження дистанційного навчання в університеті з 16 листопада.


 

13231
Календар подій
Останні статті
Популярне
Зворотний зв'язок