10 грудня 2020 року у режимі онлайн відбулося чергове засідання Вченої ради університету.

На початку засідання Шрамко Я. В., ректор університету, привітав Токареву Н. М. і Лов’янову І. В. з присвоєнням вченого звання професора, а Семенову О. О., Ейвас Л. Ф. та Армаш Т. С. – з вченим званням доцента і отриманням ними відповідних атестатів.

Про виконання комплексної програми формування здорового способу життя на 2016-2020 рр. звітував Стригунов В. І., завідувач кафедри зоології та методики навчання біології. У обговоренні взяв участь Лисечко В. П., проректор з науково-педагогічної роботи, який також презентував Комплексну Програму формування здорового способу життя на 2021-2025 рр.

З другого питання «Про участь університету в програмах Європейського Союзу (міжнародні проєкти, стипендіальні програми, програми академічного обміну): підготовка, подання, реалізація програм» доповідала проректор з наукової роботи Гаманюк В. А. До обговорення долучився Турський В. О., начальник відділу міжнародних зв’язків. Підсумовуючи виступи з цього питання, Шрамко Я. В. наголосив на важливості цього напрямку роботи для університету, та необхідності ефективної координації міжнародної співпраці кафедр університету з боку відділу міжнародних зв’язків.

Вчена рада розглянула питання про присвоєння вченого звання доцента кафедри дошкільної освіти Іншаковій І. Є; розглянула ряд питань науково-навчального сектора, відділу аспірантури та докторантури; внесла зміни і доповнення до Тимчасового положення про атестацію здобувачів третього рівня вищої освіти та присудження ступеня доктора філософії в КДПУ; затвердила Правила прийому до Криворізького державного педагогічного університету у 2021 році.

Вчена рада розглянула також ряд інших питань, що стосуються забезпечення освітнього процесу в університеті. З рішеннями Вченої ради можна ознайомитися за посиланням.

13565
Календар подій
Останні статті
Популярне
Зворотний зв'язок