img32

Карантинні обмеження не стали на заваді весняним молодіжним активностям у КДПУ. Студентський клуб, профспілковий комітет та студентська рада нашого університету організували новий цікавий онлайн-конкурс для юнаків і дівчат, який отримав назву «Stud-TV».

img33

Згідно з Положенням, конкурс проводиться задля відображення позиції студентства щодо поточних подій у різних сферах життєдіяльності, розвитку креативності, а також формування соціальної згуртованості й командного духу в умовах карантинних обмежень. Він має на меті активізацію культурно-масового життя та зміцнення творчих і дружніх зв’язків студентської молоді.

img50

Участь у конкурсі передбачає створення відео у форматі програми студентського телебачення, яке мають підготувати здобувачі освіти, що навчаються за денною формою. Цей формат було визначено для кожного факультету під час онлайн-жеребкування. Молодь отримала нагоду втілити своє творче бачення у випуску новин, інтелектуальній програмі, розважальному шоу, рекламному ролику, кулінарній програмі, у форматах «travel», «fashion show», «talk show/інтерв’ю».

Компетентне журі оцінить відео творців «Stud-TV» за критеріями авторської та виконавської майстерності, артистизму й художнього рівня виконання, сценічної культури, оригінальності, відповідності формату програми; за ступенем розкриття теми та особливостей студентського життя, якістю відео та музичного оформлення.

img51

З 12.00 23 квітня по 21.00 25 квітня 2021 року триватиме голосування за краще відео на думку глядачів. Голосування проведуть на Instagram-сторінці студентської ради університету @stud_rada_kdpu. Його результати оголосять одночасно із підбиттям підсумків конкурсу.

Результати конкурсу буде оприлюднено на Facebook-сторінках організаторів, офіційній Facebook-сторінці та офіційному сайті КДПУ 26 квітня 2021 року. На переможців чекають дипломи й грошові винагороди, а також приз глядацьких симпатій.

Бажаємо всім учасникам конкурсу чудово провести час, а найкреативнішим – тріумфальної перемоги!

15313
Календар подій
Останні статті
Популярне
Зворотний зв'язок