img5

Криворізький педагогічний – заклад вищої освіти, який забезпечує комфортний мікроклімат для своєї громади. Рідна альма-матер приділяє належну увагу охороні праці та охороні здоров’я, що в наш час неабияк важливо.

img9

Нещодавно, у межах заходів, приурочених до Дня охорони праці в КДПУ у 2021 році, профспілкова організація університету організувала конкурс серед працівників і студентів закладу на кращий електронний плакат з охорони праці на тему: «Передбачати, готуватися та реагувати на кризи: збереження здоров’я в умовах пандемії COVID-19».

img14

На своїх сторінках у соціальних мережах голова профспілкового комітету Л. В. Бурман окреслила актуальність вищезгаданого івенту: «Рік пандемії і карантинних обмежень показав, наскільки крихкою субстанцією є наше здоров’я. Тож охорона життя й здоров’я під час трудових відносин за цей час набула нових важливих сенсів. Яких саме – пропонуємо висловитися вам, наші поважні спілчани».

img19

У період з 19 по 27 квітня 2021 року здобувачі вищої освіти й співробітники університету надсилали плакати на електронну пошту профкому. У своїх роботах учасникам необхідно було розкрити тематику конкурсу й втілити власний задум у техніці комп’ютерної графіки у форматі А3. Загалом на розгляд комісії надійшло 18 креативних доробків.

За свою небайдужість, творчий підхід і за свідомість у справі попередження поширення коронавірусної інфекції профспілкова організація вирішила заохотити призерів грошовими винагородами й дипломами відповідних ступенів. За результатами конкурсу призові місця розподілилися таким чином:

img23

І місце посіла Валерія Безуглова, представниця прес-центру, за плакат «КДПУ проти Covid-19»;

img24

ІІ місце розділили студентки факультету іноземних мов Карина Гура та Орина Федорова за плакат «Передбачати, готуватися та реагувати»;

img27

ІІІ місце виборов студент факультету дошкільної і технологічної освіти Данило Галицький за роботу «Безпечне та здорове майбутнє праці».

Криворізький педагогічний вітає переможців і бажає всім міцного здоров’я!

15530
Календар подій
Останні статті
Популярне
Зворотний зв'язок