img47

18 червня 2021 року відбулася онлайн-зустріч ректорату з представниками студентського самоврядування Криворізького педагогічного, з метою з’ясування важливих питань щодо втілення, вдосконалення та впорядкування освітніх програм університету та участі здобувачів вищої освіти в їх обговоренні, а також індивідуальної траєкторії розвитку студентів.

img48

До присутніх звернувся ректор КДПУ, д-р філос. наук, проф. Я. В. Шрамко, який коротко охарактеризував основні наративи зустрічі та зазначив: «Ми постійно запрошуємо наших студентів вносити власні пропозиції щодо різних напрямків діяльності університету, щоб ми мали змогу їх враховувати, зокрема при розробці освітньо-професійних програм. Ми б хотіли, щоб наше студентство активно долучалося до покращення певних положень та процедур у нашому університеті».

img66

Завідувачка навчально-методичного відділу, канд. пед. наук, доц. О. В. Бондаренко розповіла про процедуру вибору навчальних дисциплін, до якої студенти були залучені у цьому році та зазначила, що ця процедура прописана в нормативному документі «Порядок формування груп для вивчення вибіркових дисциплін», із яким можна детально ознайомитися на сайті КДПУ.

Ольга Володимирівна наголосила на тому, що навчальними планами передбачено вибіркові дисципліни, як у циклі загальної, так і фахової підготовки, а також ознайомила з результатами вибору дисциплін студентами.

img67

Перша проректорка КДПУ, канд. філол. наук, доц. О. А. Остроушко ознайомила присутніх з планами на майбутнє, розповіла про підготовлений проєкт положення про індивідуальну освітню траєкторію здобувачів вищої освіти, політику вибірковості, наголосила на важливості активної участі студентів у формуванні та затвердженні індивідуального навчального плану.

img101

Протягом зустрічі студенти мали можливість поставили питання до представників ректорату, обговорити певні аспекти діяльності університету та накреслити певні шляхи їх вдосконалення.

Проведена зустріч засвідчила наявність в КДПУ ефективних механізмів
взаємодії здобувачів освіти та адміністрації університету.
16124
Календар подій
Останні статті
Популярне
Зворотний зв'язок
Березень 2024
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Нд
1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31