МАГистр 1

Літо – це завжди час змін для абітурієнтів, адже розпочинається вступна кампанія до омріяних закладів вищої освіти. Разом із ними хвилюються і новоспечені бакалаври, які прагнуть продовжити своє навчання у магістратурі.

МАГистр 2

З 15 по 23 липня 2021 року в Україні триватиме прийом заяв та документів серед осіб, які вступатимуть до магістратури. Цього року вищезгаданий етап буде відбуватися в електронному форматі.

МАГистр 3

Звертаємо вашу увагу на наявність усіх необхідних документів до вступу, з якими ви можете ознайомитися за покликанням. Для майбутніх бакалаврів та магістрів  на базі Криворізького педагогічного працює консультативний пункт, в якому наші фахівці проконсультують та допоможуть зі створенням і поширенням е-заяв.

МАГистр 4

 «Днями розпочався прийом заяв для вступу до магістратури Криворізького педагогічного. Особливістю цьогорічної вступної кампанії є те, що для вступу до магістратури необхідно було обов’язково скласти єдиний вступний іспит з іноземної мови (ЄВІ). Тих вступників, які успішно впоралися з цим завданням, попереду очікують фахові випробування зі спеціальності, перш ніж їх буде рекомендовано до зарахування на обрану спеціальність», – розповідає заступник відповідального секретаря М. А. Слюсаренко.

МАГистр 2

Крім цього, щоб продовжити своє навчання в магістратурі, вступники повинні скласти фахове випробування з обраної спеціальності. З програмами вступних випробувань можна ознайомитися на сайті.

Криворізький педагогічний бажає успіхів і терпіння на цьому важливому етапі життя!

16305
Календар подій
Останні статті
Популярне
Зворотний зв'язок