img31

Наприкінці серпня у Криворізькому педагогічному завершується основна фаза вступної кампанії 2021 року. Цьогорічні результати продемонстрували зацікавленість абітурієнтів педагогічними спеціальностями.

img32

До 30 вересня триватиме зарахування вступників на контракт. Вступники, що вже визначилися з майбутньою професією, подають оригінали документів як на денне, так і на заочне відділення.

img58

Нагадуємо, що спеціально організована сесія Єдиного вступного іспиту з іноземної мови відбудеться 11 вересня поточного року. Всі охочі покращити свої знання мають можливість стати слухачами інтенсивних курсів з англійської мови задля успішного складання ЄВІ.

img59

«Цього року найпопулярнішими серед вступників бакалаврату стали спеціальності гуманітарного циклу. На спеціально організовану сесію ЄВІ наразі зареєстровано близько 120 осіб. Протягом 21-25 вересня для вступників до магістратури будуть проведені фахові вступні іспити. Завдяки результатам цьогорічної вступної кампанії ми можемо зробити висновки та внести певні корективи щодо майбутньої організації профорієнтаційної роботи для вступників на бакалаврат і до магістратури», – розповіла прес-центру відповідальний секретар приймальної комісії, декан фізико-математичного факультету, канд. пед. наук, доц. О. В. Віхрова.

Вітаємо майбутніх першокурсників із успішним вступом до Криворізького педагогічного!

16460
Календар подій
Останні статті
Популярне
Зворотний зв'язок