IMG 2813

Сьогодні, 18 квітня, на головній сцені КДПУ відбувся гала-концерт «Студентської весни – 2017». Цій довгоочікуваній події передував місяць наполегливих змагань 9 факультетів-конкурсантів, які демонстрували свої багатогранні таланти.

Криворізький педагогічний як палітра, що об’єднує багато кольорів та відтінків. Кожний факультет, ніби колір. Історичний – червоний, збудливий, гарячий і небезпечний. Природничий – зелений: природній і стійкий. Фіолетовий символізує протилежність, як дошкільнята та технологи на ДТО. Жовтий – внутрішня свобода, свобода мислення, руйнування кордонів – іноземні мови. Географи - це білий, колір пізнання нового, зацікавленості, подорожі. Психолого-педагогічний – помаранчевий, адже завжди яскравий і піднімає настрій. Синій – колір жіночності, задоволення та емоційності – УМЛ. Блакитний – це фіз.-мат, першопочаток, блакитна кров. І факультет мистецтв – це рожевий: суміш запального червоного та ніжність і спокій білого, поєднання музикантів і художників.

Усю гамму кольорів увібрав у себе заключний концерт студентської творчості, на якому факультети виступили з найкращими номерами. 

IMG 2099

Казку про зародження 9 факультетів Криворізького педагогічного розповіли студенти-історики. А зібрав усі факультети в один пазл – КДПУ – психолого-педагогічний факультет. Не обійшлося без згадки про будні студентів та сесію. З мініатюрою «Екзамен» виступив факультет іноземних мов, а присвятили свій відеоролик першокурсникам студенти-географи.    

IMG 2133

Неонові Electropeople та баскет-фрістайл від ДТО, джаз-модерн УМЛ, степ, модерн, джаз-фанк ППФ, стилізований східний танок ФМФ – дарували емоцію бурхливого життя, сповненого енергією й почуттів.

IMG 2261

Чудовий вокал та живе акомпанування пісень «Behind Blue Eyes» (ГТІ-географія, туризм), «Трагічне» (УМЛ), гра на саксофоні («IBelieve» Є.Соколов), сольні виступи («Прощавай» В.Федюнін) наших випускників та викладачів («Пісня року» Н.Г.Макаренко) – запали серця глядачів.

IMG 2256

Вечірні, коктейльні, стилізовані вбрання та аксесуари від Театру мод трьох факультетів та Боді-арт «GOE – machine» студентів-географів вразили присутніх своєю креативністю та символічністю сучасності.

IMG 2332

….сучасності, що не завжди буває веселою. Про це нагадав Руслан Шишка своїм виразним читанням уривку з твору О. Довженка «Мати» про материнську любов до синів, сум, біль, горе, що несе війна.

Так, і студентська весна нашого університету вже не перший рік проводить благодійні акції на підтримку українських військових. Зібрані гроші передані волонтеру А.Мизану. Частина з них –  буде передана для участі у районній благодійній акції «Тепло наших сердець – воїнам АТО», яку проводить виконком Металургійної у місті ради. Ми віримо, що зібрані кошти зроблять життя тих, хто їх потребує, трошки світлішим!

Після виступів студенти, випускники і викладачі були відзначені дипломами учасників за оригінальні номери, що були представлені на гала-концерті.

IMG 2631

Окремо визначені переможці та призери конкурсу «Студентська весна». Урочисте нагородження провів ректор університету Я.В.Шрамко.

ІІІ місце розділили 2 факультети – іноземних мов та ДТО.

ІІ місце посів ППФ.

І – переможне –  місце у ГІТ (географія, туризм).

IMG 2783

За вагомий внесок у розвиток художньої самодіяльності, активну участь у культурно-масовій роботі університету протягом 5 років навчання нагороджено медаллю «Зірка КДПУ»:

студента 5 курсу факультету дошкільної і технологічної освіти Бондаренка Андрія;

студентку 5 курсу факультету дошкільної і технологічної освіти Богославську Яну;

студентку 5 курсу факультету географії, туризму та історії (спеціальність «історія») Бояковську Ольгу;

студента 5 курсу факультету географії, туризму та історії (спеціальність «географія», «туризм») Власюка Івана;

студентку 5 курсу факультету української філології Костянець Ксенію;

студентку 5 курсу факультету географії, туризму та історії (спеціальність «історія») Мельниченко Анастасію;

студентку 5 курсу факультету дошкільної і технологічної освіти Петрук  Марію;

студентку музично-хореографічного відділення факультету мистецтв Рубцову Ольгу.

DSC 0914

За перемогу у конкурсі «Зірка фейсбуку» нагороджений факультет іноземних мов.

От і визначені найкращі цього року! Вітаємо переможців і чекаємо всіх наступного року на Студентській весні – 2018! 


 

1723
Календар подій
Останні статті
Популярне
Зворотний зв'язок
Травень 2024
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Нд
1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31