140122 1

13 січня 2022 року відбулося перше в новому році засідання Вченої ради КДПУ. Символічно, що в цей день – на свято Меланки або на Щедрий вечір, колядники з факультету мистецтв заспівали обрядових пісень.

140122 2

У Криворізькому педагогічному є світла традиція зустрічати новий рік із піснею. Щорічно на першому січневому засіданні Вченої ради лунають колядки та щедрівки на знак віншування миру, злагоди й добробуту.

140122 3

Народний камерний хор «Crescendo» під керівництвом старшого викладача, доцента кафедри методики музичного виховання, співу та хорового диригування В. М. Сергєєвої виконав українські народні пісні, наповнені світлом і любов’ю. Вишукані костюми, різдвяна зірка, артистизм учасників подарували по-справжньому святковий настрій.

140122 4

Університетська спільнота з великим задоволенням споглядала святкове дійство. Це засвідчують усмішки на обличчях, гарні фото й відео.

Якщо ви пропустили виступ або хочете насолодитися ним знову, дивіться відео на офіційному YouTube-каналі КДПУ.

140122 5

Які колядки та щедрівки без частувань? Хлопці й дівчата підготували торбинку для солодощів, яку щедро наповнювали науково-педагогічні працівники університету.

Криворізький педагогічний вітає своїх співробітників і студентів із зимовими святами!

18082
Календар подій
Останні статті
Популярне
Зворотний зв'язок