img7

16 лютого 2022 року відповідно до Указу Президента України з метою посилення консолідації українського суспільства, зміцнення його стійкості в умовах зростання гібридних загроз, інформаційно-пропагандистського, морально-психологічного тиску на суспільну свідомість в Україні почали відзначати День єднання.

О 10 годині ранку студенти й працівники університету на чолі з ректором, проф. Я. В. Шрамком об’єдналися для підняття Державного Прапора України та виконання Державного Гімну.

img8

Атмосфера заходу значно підсилила непереможний дух студентства та викладачів. Не нове для українців слово «єдність» набуло яскравішої палітри емоцій та почуттів. Наша країна міцна і єдина, тільки коли ми родина.

«Я пишаюся своєю країною, дуже прикро, що зараз Батьківщина в такій ситуації, потрібна наша спільна підтримка, наша єдність, щоб подолати всі незгоди разом», – зазначила студентка І курсу психолого-педагогічного факультету Валерія Васейко. «Коли лунає гімн, я відчуваю себе справжнім громадянином своєї неньки України, його мелодія пробуджує завзятість та гордість за наш народ. Разом ми незламні, разом нас не побороти», – поділилася враженнями студентка V курсу факультету дошкільної і технологічної освіти Ангеліна Дорошенко.

День єднання – це нове, але надзвичайно важливе свято для нашого народу, яке спрямоване на підтримання незламного духу українців. Відео події можна переглянути за покликанням.

Спільнота КДПУ бажає всім здоров’я та мирного неба!

18520
Календар подій
Останні статті
Популярне
Зворотний зв'язок