Попри воєнний стан Криворізький педагогічний продовжує здійснювати свої основні завдання. 14 квітня 2022 року в дистанційному режимі відбулося чергове засідання Вченої ради університету.

Відповідно до порядку денного було розглянуто ряд важливих для університету питань. З-поміж них наразі досить актуальним є питання зовнішньої та внутрішньої академічної мобільності здобувачів вищої освіти й працівників університету. Висвітлювала це питання завідувач навчально-методичного відділу Бондаренко О. В. Ольга Володимирівна зазначила, що здійснення академічної мобільності всіма учасниками освітнього процесу є важливим кроком у процесі імплементації Закону України «Про вищу освіту» та створення дієвого інструментарію для інтернаціоналізації українських ЗВО. Розкривши зміст і форми діяльності університету в цьому напрямку, Ольга Володимирівна назвала перспективи подальшої активізації діяльності університету щодо реалізації зовнішньої та внутрішньої академічної мобільності здобувачів вищої освіти й працівників університету.

Обговорюючи доповідь, голова Вченої ради Я.В. Шрамко  зазначив, що важливість академічної мобільності у подальшому буде тільки зростати, особливо з огляду на перспективу вступу України до ЄС. Він закликав кафедри університету налагоджувати зв’язки з університетами Європи задля повноцінного здійснення академічної мобільності викладачів і студентів.

Вчена рада затвердила Положення про сертифікатні програми в Криворізькому державному педагогічному університеті; ухвалила рішення про видачу дипломів доктора філософії Легкій Л. В., Кірюсі К. І., Гриняєвій Н. М., Каритці В. В.; затвердила деякі програми вступних іспитів до аспірантури та рекомендувала до друку низку навчально-методичних публікацій.

З рішеннями Вченої ради університету можна ознайомитися за покликанням: https://kdpu.edu.ua/pro-nas/vchena-rada-universytetu/rishennia-vchenoi-rady.





19003
Календар подій
Останні статті
Популярне
Зворотний зв'язок
Травень 2024
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Нд
1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31