1

Криворізький педагогічний продовжує демонструвати сталий розвиток у різних напрямках своєї діяльності. Успішною є й наукова робота, що засвідчує місце університету в оновленому рейтингу українських ЗВО за показниками Scopus 2022 року.

2

У щорічному рейтингу від Освіта.ua, який оприлюднено на цьому сайті, подано результати ЗВО нашої країни за даними Scopus. Ці відомості ґрунтуються на показниках цитованості наукових статей, опублікованих закладами вищої освіти, або фахівцями, які працюють на їх базі.

3

Цьогоріч Криворізький педагогічний продовжив тенденцію сталого розвитку науково-дослідницької діяльності: наш університет посів 28 місце серед 195 закладів. Рейтингова таблиця демонструє результати українських ЗВО за кількістю публікацій та цитувань, порівнює їх цьогорічний та минулорічний індекс Гірша – кількісний показник, що базується на числі наукових публікацій і кількості їх цитувань. Дані рейтингу актуальні станом на 10 травня 2022 року.

Нагадаємо, що бібліографічна і реферативна база даних Scopus постійно індексує понад 20 тисяч наукових видань з технічних, медичних і гуманітарних наук, зокрема, публікації наукових журналів, матеріали конференцій і книжкових видань.

19387
Календар подій
Останні статті
Популярне
Зворотний зв'язок