23 червня 2022 року відбулося чергове засідання Вченої ради Криворізького державного педагогічного університету.

На початку зборів голова Вченої ради Шрамко Ярослав Владиславович урочисто привітав із виходом на заслужений відпочинок секретаря ректора Венцковську Людмилу Петрівну та канд. пед. наук, доцента Недодатко Наталю Григорівну, відзначивши вагомий багаторічний внесок колег у розбудову освіти України, зокрема й КДПУ. Також голова Вченої ради привітав зі здобуттям наукового степеня та вручив дипломи доктора філософії:

Гриняєвій Наталі Миколаївні (за спеціальністю 015 – Професійна освіта (Сфера обслуговування));

Давоян Єлизаветі Едуардівні (за спеціальністю 053 – Психологія);

Каритці Валерію Валерійовичу (за спеціальністю 054 Соціологія);

Легкій Людмилі Володимирівні (за спеціальністю 014 Середня освіта (Інформатика)).

Про результати проведення підсумкової атестації здобувачів вищої освіти у 2021-2022 навчальному році доповіли декани факультетів. В обговоренні взяла участь в.о. ректора Остроушко Оксана Андріївна, яка закцентувала на необхідності дотримання організаційних вимог під час проведення атестації здобувачів вищої освіти та відновленні орієнтованого навчання для голів та секретарів екзаменаційних комісій. Голова Вченої ради Шрамко Ярослав Владиславович зауважив, що на засіданнях кафедр і радах факультетів важливо обговорювати питання, вирішення яких допоможе максимально покращити проведення підсумкової атестації. Також доручив деканам факультетів узагальнити пропозиції екзаменаційних комісій та подати відповідні службові записки до навчально-методичного віддлу.

Вчена рада розглянула також питання про присвоєння вчених звань; про призначення іменних стипендій та визначення ліміту стипендіатів; затвердила зміни та доповнення Положення про освітні програми у КДПУ та Положення про підготовку здобувачів вищої освіти ступеня доктора філософії та доктора наук у КДПУ; утворила спеціалізовану вчену раду для проведення разового захисту дисертації з метою присудження ступеня доктора філософії; затвердила перелік освітніх програм університету на 2022-2023 навчальний рік; розглянула питання науково-навчального сектора, аспірантури та докторантури; затвердила програми фахового іспиту для прийому на навчання за ступенем вищої освіти «магістр» за спеціальністю 054 Соціологія.

З рішеннями Вченої ради університету можна ознайомитися за покликанням: https://kdpu.edu.ua/pro-nas/vchena-rada-universytetu/rishennia-vchenoi-rady.

19621
Календар подій
Останні статті
Популярне
Зворотний зв'язок
Травень 2024
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Нд
1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31