img24

30 вересня 2022 року, напередодні Дня працівників освіти, відбулося урочисте нагородження освітян Криворізького педагогічного. Подробиці дізнавався прес-центр.

img43

День працівників освіти – це найголовніше професійне свято в житті кожного, хто душею й серцем пов’язаний з Криворізьким державним педагогічним університетом. Традиційно цей день оповитий мелодійними співами, яскравими танцями й запашними квітами.

img48

Через російське вторгнення цьогоріч формат святкування дещо змінився. Осіння зустріч відбулася в теплій та дружній атмосфері – у конференцзалі головного корпусу. Однак зміна масштабу урочистостей не вплинула на піднесений настрій, який панував на заході.

img54

З вітальним словом до всіх присутніх звернувся ректор КДПУ, проф. Я. В. Шрамко, який подякував кожному за відданість своїй справі, внесок у розвиток української освіти й науки, мужність і незламність духу.

img58

За значний особистий внесок у розвиток національної освіти, високий рівень професіоналізму з підготовки кваліфікованих фахівців, багаторічну плідну діяльність у навчанні й вихованні студентської молоді та з нагоди відзначення Дня працівників освіти було нагороджено кращих представників освітньої ланки. Наприкінці свята працівників альма-матер об’єднала пісня, сповнена віри в найближчу перемогу, яку виконала Анастасія Єлькіна, солістка народної студії академічного співу, студентка музично-хореографічного відділення факультету мистецтв.

Криворізький педагогічний вітає всіх освітян зі святом
і зичить творчої наснаги, наукових успіхів і миру на нашій землі!

Слава Україні!

20232
Календар подій
Останні статті
Популярне
Зворотний зв'язок