1

Під час різдвяно-новорічних свят у Криворізькому педагогічному не забувають про благодійність і суспільно значущі справи. Яскравим прикладом цього стала ініціатива колядників із факультету мистецтв, які за традицією завітали на перше в новому році засідання Вченої ради нашого університету.

12 січня 2023 року народний камерний хор «Crescendo» під керівництвом старшого викладача, доцента кафедри методики музичного виховання, співу та хорового диригування В. М. Сергєєвої завітав до конференцзали, де зібралися науково-педагогічні працівники, щоб виконати улюблені українські колядки, подарувати всім присутнім святковий настрій та підтримати патріотичний дух спільноти КДПУ.

2

Колядники з музично-хореографічного відділення цьогоріч не тільки отримали заряд позитивних емоцій та традиційне частування, а й зробили важливу для кожного громадянина нашої держави справу: зібрали грошову допомогу для Збройних Сил України. Коштів надійшло чимало: 1500 гривень. На всю цю суму придбали медикаменти, які були передані до Волонтерського центру Криворізького педагогічного й вже 20 січня надійдуть нашим захисникам на передовій.

21172
Календар подій
Останні статті
Популярне
Зворотний зв'язок