img5

24 січня 2023 року у Криворізькому державному педагогічному університеті відбулася традиційна конференція трудового колективу. Коротко про головне читайте в дописі прес-центру.

img5

Відповідно до частини 5 статті 34 Закону України «Про вищу освіту» й Статуту нашого університету засідання конференції трудового колективу університету розпочалося зі звіту ректора, професора Я. В. Шрамка. У своїй доповіді очільник КДПУ висвітлив роботу з наукової, організаційної, громадської, культурно-просвітницької діяльності університету, звернув увагу на те, що, попри воєнний стан, громада Криворізького педагогічного гідно працювала в умовах викликів сьогодення.

img5

Головний бухгалтер О. А. Третяк розповіла про виконання фінансового плану університету; завідувач навчально-методичного відділу О. В. Бондаренко наголосила на особливостях організації освітнього процесу в 2022 році; декан факультету української філології Л. М. Семененко відзначила активну громадянську позицію представників свого факультету; голова студентської ради М. Волков підкреслив залученість молоді до волонтерських, культурних, фінансових заходів задля допомоги ЗСУ. За підсумками обговорення конференція трудового колективу схвалила звіт ректора університету.

img5

Начальник юридичного відділу О. С. Поліщук розповіла про зміни до Статуту Криворізького державного педагогічного університету.

img5

Заслухавши та обговоривши інформацію про внесення змін до Статуту Криворізького державного педагогічного університету, конференція трудового колективу ухвалила погодити його нову редакцію.

img5

Виконуюча обов’язки голови первинної профспілкової організації Н. А. Хараджян запропонувала внести зміни та доповнення до колективного договору між адміністрацією та трудовим колективом університету на 2022/25 роки.

img5

Уповноважена особа з антикорупційної діяльності Ю. В. Сириця винесла на розсуд конференції Програму на 2023/26 роки, яка була прийнята конференцією.

img5

Пропозицію щодо персональних змін у складі Вченої Ради університету було затверджено згідно результатів голосування.

Громада КДПУ, продовжуючи свою діяльність в умовах воєнного стану, продемонструвала єдність, здатність швидко реагувати на виклики часу й виконувати завдання, які держава покладає на сучасний заклад вищої освіти.

21220
Календар подій
Останні статті
Популярне
Зворотний зв'язок
Березень 2024
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Нд
1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31