img5

28 січня 2023 року в Парку Героїв відбувся благодійний ярмарок «Єднаємося заради перемоги», до якого долучився Криворізький педагогічний. Прес-центр завітав на захід і дізнався подробиці.

 

img9

Благодійний ярмарок є спільним проєктом Асоціації «АРТ-Культура» та Управління культури виконкому Криворізької міськради, який покликаний об'єднати діячів культури, освіти та спорту, родини військових, представників національних товариств, підприємців, а також усіх криворіжців навколо спільної мети: зібрати кошти на придбання 10 дронів для наших Захисників.

img12

Концепція заходу передбачає серію благодійних зустрічей протягом 24 січня – 24 лютого 2023 року. Щосуботи різні освітні, культурні, спортивні та інші установи районів відповідно до встановленого графіку готують різноманітні активності й власноруч створюють вироби задля збору донатів.

img15

Криворізький педагогічний підготував цікаву благодійну програму: виставку витворів образотворчого мистецтва студентів і викладачів університету; роздатковий матеріал у вигляді патріотичних листівок, стрічок з українським прапором; вироби декоративно-прикладного мистецтва; печиво із «соціологічними передбаченнями».

img18

КДПУ також підготував інтерактив «Серце для ЗСУ», який передбачав написання побажань військовим; гру в дартс; дослідження неба за допомогою телескопу; створення виробів із металу; хімічний перформанс.

img21

За кожну активність учасники заходу платили або фіксовану суму (залежно від обраного виду діяльності), або робили символічні пожертвування.

img24

Спільними зусиллями представників Криворізького педагогічного було зібрано близько 6500 тисяч гривень. Це чудовий вклад у спільну справу – придбання дронів!

img27

Криворізький педагогічний дякує всім учасникам благодійного заходу. Віримо в Перемогу та наближаємо її!

21236
Календар подій
Останні статті
Популярне
Зворотний зв'язок