1

3 лютого 2023 року на головній сцені Криворізького педагогічного відбулася урочиста подія: вручення дипломів новому поколінню магістрів, які здобули вищу освіту в нашому університеті.

Сучасна українська молодь вперше завершує свою професійну підготовку у воєнний час. Юнаки й дівчата пройшли складний та цікавий шлях студентів Криворізького педагогічного. Цей знаковий етап життя завершився для них набуттям почесного звання магістра.

2

Чимало майбутніх фахівців отримали дипломи з відзнакою. Очільники факультетів тепло привітали магістрів із цим важливим етапом їх професійного становлення, висловили найщиріші побажання та поділилися важливими порадами.

3

«Шановні колеги – саме так ми, ваші викладачі, нині можемо до вас звертатися – ви зробили правильний вибір, коли вирішили не обмежуватися бакалавратом, обравши для продовження здобуття вищої освіти магістратуру Криворізького педагогічного. За часів повномасштабної війни з жорстоким ворогом, який намагається знищити нашу країну, ви не залишили обраний шлях професійної підготовки й особистого становлення. І ми з вами гідно пройшли це випробування. Вітаю вас із чудовим результатом! Пам’ятайте, що двері вашої Alma mater завжди відкриті для вас», – підкреслив ректор КДПУ, проф. Я. В. Шрамко.

4

На завершення заходу народний камерний хор «Crescendo» під керівництвом старшого викладача, доцента кафедри методики музичного виховання, співу та хорового диригування В. М. Сергєєвої виконав традиційний гімн студентства «Gaudeamus».

Зичимо нашим випускникам нових звершень, мирного неба та великого успіху в обраній професії!

Більше фото в галереї

21265
Календар подій
Останні статті
Популярне
Зворотний зв'язок
Березень 2024
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Нд
1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31