img6

Весна – час для змін і трансформацій. Студентський клуб спільно зі студентською радою Криворізького педагогічного започаткували нову творчу ініціативу – арт-школу «STUDВЕСНА». Що це таке – дізнавався прес-центр.

img12

Арт-школа «STUDВЕСНА» – це десятиденна тренінгова програма для творчих і активних студентів нашої Альма-матер. Концепт кожного дня – абсолютно різний, спрямований на прокачку організаторських, режисерських, ораторських навичок.

img15

Програма заходу передбачає серію майстер-класів, спічів, неординарних вправ і брифінгів з успішними випускниками Криворізького педагогічного. Кінцевою метою цього культурно-просвітницького проєкту є підготовка спільного гала-концерту «Студентська весна – 2023».

img19

«Ідея створення цієї школи з’явилася сама собою, оскільки навчання наших студентів припало на складні часи. Фактично, хлопці й дівчата не мали можливості відчути себе зірками сцени, проявити власні творчі здібності, опанувати навички написання сценарію під час роботи в команді. За будь-яким яскравим концертом стоїть кропітка праця всіх причетних до реалізації його задуму. Саме тому виникла потреба познайомити нашу талановиту молодь із непізнаним світом сценічного мистецтва», – розповіла керівник студентського клубу Олена Зайцева.

img22

На початку тижня стартували перші заняття в арт-школі, які відкрили юнакам і дівчатам нову грань світу студентського життя. У неформальній атмосфері молодь поступово дізнається про досвід креативних випускників КДПУ й готується до експериментів з новими форматами традиційного концерту «Студентська весна». Тож слідкуйте за новинами, аби не пропустити дебютний виступ нової генерації творчої молоді Криворізького педагогічного!

21597
Календар подій
Останні статті
Популярне
Зворотний зв'язок
Березень 2024
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Нд
1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31