09 березня 2023 року відбулося чергове засідання Вченої ради університету.

Перед розглядом основних питань ректор університету Шрамко Ярослав Владиславович привітав Білозір Ольгу Станіславівну з отриманням диплома доктора філософії в галузі 01 Освіта / Педагогіка за спеціальністю 014 – Середня освіта (Іноземні мови).

З доповіддю про роботу молодіжного центру університету виступив помічник ректора з перспективного розвитку Лисоконь Ілля Олександрович, який закцентував на концептуальній структурі, основних завданнях і перевагах центру, головних напрямах роботи та проєктах соціально-молодіжної інфраструктури університету. Участь в обговоренні взяли проректор з науково-педагогічної роботи Баруліна Юлія Олександрівна та завідувач кафедри дошкільної освіти Ковшар Олена Вікторівна, які відзначили активну роботу центру та акцентували на його унікальній структурі як осередку молодіжної роботи. За підсумками обговорення виступив ректор університету. Шрамко Ярослав Владиславович зазначив, що створення молодіжного центру, його концепція та сфери відповідальності суттєво впливають на соціально-громадський розвиток університету та побудову нових стійких кроссекторальних зв’язків, що позитивно позначається на діяльності університету загалом.

Також Вчена рада розглянула питання про утворення спеціалізованих вчених рад для проведення разового захисту дисертації з метою присудження ступеня доктора філософії; затвердила зміни і доповнення до Положення про присудження ступеня доктора філософії та скасування рішення разової спеціалізованої вченої ради про присудження ступеня доктора філософії в Криворізькому державному педагогічному університеті; розглянула інші питання, що стосуються забезпечення освітньої та наукової діяльності університету. 

З рішенням Вченої ради можна ознайомитись за покликанням:

https://drive.google.com/file/d/1Ey3o6dKN6CjnbcI1zKQimodVV08OEiSS/view 

21636
Календар подій
Останні статті
Популярне
Зворотний зв'язок