20170711 085517

Напередодні вступної кампанії-2017, що стартує завтра, 12 липня, у приймальній комісії КДПУ відбулася організаційна нарада. Під час зборів голова приймальної комісії, ректор університету Я.В.Шрамко спільно з відповідальним секретарем приймальної комісії О.В.Віхровою та технічними секретарями обговорили основні напрямки діяльності приймальної комісії та особливості цьогорічної вступної кампанії. 

Головним завданням членів приймальної комісії є всебічна допомога кожному абітурієнту в правильному та вчасному поданні документів на навчання до університету, інформування щодо вибору пріоритетності, розкладу і результатів вступних випробувань. А з 29 червня в консультаційному пункті приймальної комісії майбутні студенти вже мали можливість отримати допомогу щодо створення електронного «Кабінету вступника». Таку консультацію технічні секретарі приймальної комісії надають під час всієї вступної кампанії.

Нарада 1

Наразі приймальна комісія вже готова до прийому документів на навчання до університету. Чекаємо майбутніх наших студентів, які орієнтуються на якісну, багатопрофільну освіту. Університет здійснює практичну підготовку майбутніх фахівців для всіх ланок економіки.

Криворізький педагогічний – пріоритет №1.

Нарада 2

Чекаємо на Вас у консультаційному центрі приймальної комісії КДПУ за адресою: пр. Гагаріна, 54, головний корпус університету.

Приймальна комісія працює щоденно з 9.00 до 17.00, перерва з 13.00 до 14.00. Субота – з 9.00 до 14.00. Неділя – вихідний.  


 

2179
Календар подій
Останні статті
Популярне
Зворотний зв'язок