nakaz

Урочисте оголошення наказу про зарахування на перший курс стало вже традиційною серпневою подією для академічної громади Криворізького педагогічного. Так і цього року, 8 серпня, до актової зали головного корпусу вишу завітали майбутні першокурсники, щоб відсвяткувати початок важливого життєвого етапу у колі рідних і друзів, а також познайомитися з колективом своєї нової альма-матер.

На святі панувала урочиста атмосфера: схвильовані студенти та їх розчулені батьки, які разом успішно подолали всі етапи на шляху до студентського життя, із задоволенням долучалися до університетської атмосфери кращого криворізького вишу.

Під час урочистого святкування студенти та їх батьки приймали вітання від першого проректора Криворізького педагогічного О. А. Остроушко, яка побажала новій генерації університету успіхів та наснаги на непростому, але захоплюючому шляху здобуття сучасної вищої освіти.

Відповідальний секретар приймальної комісії О. В. Віхрова зачитала наказ про зарахування на навчання за державним замовленням, повідомила необхідну організаційну інформацію, актуальну для початку нового навчального року, та відповіла на питання першокурсників.

Як і щороку, зарахування до лав студентства Криворізького педагогічного відбувалося в два етапи. 7 серпня було оприлюднено наказ про зарахування за державним замовленням. Абітурієнти, які виявили бажання навчатися за кошти фізичних або юридичних осіб, мають можливість долучитись до студентства КДПУ до 12 серпня. Урочистості, на яких буде оголошено результати вступу таких абітурієнтів призначено на 14 серпня.

Зичимо нашим новим студентам добре відпочити у ці останні спекотні дні літа та з новими силами розпочати перший університетський навчальний рік.

Чекаємо на вас 1 вересня на офіційній церемонії посвяти в студенти!

 

2261
Календар подій
Останні статті
Популярне
Зворотний зв'язок
Квітень 2024
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Нд
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30