109 collage

1 вересня 2017 року на площі перед входом до головного корпусу КДПУ відбулись урочистості з нагоди посвяти нових студентів нашого університету. Представники громади вишу тепло зустріли молодь, яка цьогоріч долучилася до студентської родини Криворізького педагогічного.

Привітати першокурсників завітав міський голова Ю. Г. Вілкул, який побажав першокурсникам плідної праці та наснаги у навчанні в одному з найкращих педагогічних вишів держави.

Вічні цінності Істини, Творчості та Свободи, ствердження котрих є гаслом університету, стали лейтмотивом привітань, які студенти та члени їх родин почули на святі. Ректор КДПУ, проф. Я. В. Шрамко висловив впевненість в успішному початку нового етапу життя чергової генерації студентства Криворізького педагогічного. Теплі побажання від колективу Криворізької педагогічної гімназії передала заступник директора з науково-методичної роботи О. І. Кушнір.

Витончена хореографія, професійний вокал та сучасні постановки номерів від студентів музично-хореографічного відділення факультету мистецтв продемонстрували кращі здобутки творчої молоді Криворізького педагогічного та подарували святковий настрій усім присутнім.

До привітань долучилися і представники студентської ради університету. Вони тепло привітали своїх нових колег та висловили сподівання на плідну спільну працю в усіх сферах життя громади КДПУ. Шукати істину, плекати творчість та цінувати свободу – саме ці базові засади стали основою урочистої присяги першокурсника, яку виголосила перший заступник голови студентської ради О. Ткачук.

На закінчення першої частини свята у виконанні народного камерного хору «Crescendo» пролунав традиційний студентський гімн «Gaudeamus».

По завершенню урочистостей продовжилося спілкування з першокурсниками. Відбулася зустріч із ректоратом, деканами, профспілкою, на яких новим студентам розповіли про принципи, засади роботи університету, організацію освітнього процесу. Потому знайомство першокурсників з колективом університету продовжилося у навчальних аудиторіях Криворізького педагогічного.

Вітаємо першокурсників у нашій дружній освітній родині! 

2305
Календар подій
Останні статті
Популярне
Зворотний зв'язок
Квітень 2024
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Нд
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30