img5

З початку повномасштабної війни Криворізький педагогічний активно допомагає нашим військовим. Здобувачі вищої освіти та працівники університету систематично проводять благодійні івенти, а також долучаються до міських ініціатив.

img9

У межах благодійної акції «Єднаймося заради Перемоги!» відбувся комплекс мистецьких аукціонів, мета якого – збір коштів на авто для військової частини. До уваги учасників було запропоновано різноманітні вироби мистецтва, виступи інструментальних та вокальних творчих колективів, пам’ятні сувеніри.

img13

Роботи представників Криворізького педагогічного також були презентовані на волонтерському заході. Наші митці виставили на благодійний продаж такі експонати: кандидат педагогічних наук, доцент кафедри образотворчого мистецтва, членкиня Національної спілки художників України І. Красюк разом зі студентами розписала гільзи від снарядів, старший викладач кафедри образотворчого мистецтва О. Фурман презентував авторську скульптуру. Долучилися картинами й випускники спеціальності «Образотворче мистецтво» А. Мехтієва, Т. Федоров, О. Черномор. Дякуємо викладачам та випускникам за небайдужість!

img20

Протягом серії таких благодійних аукціонів спільними зусиллями було зібрано близько 250 тисяч гривень. Ці кошти пішли на купівлю автомобіля, ключі від якого урочисто передали військовим під час заходу.

img23

Організатори висловлюють подяку колективу Криворізького педагогічного
за проявлений патріотизм та активну громадянську позицію!
23428
Календар подій
Останні статті
Популярне
Зворотний зв'язок