narada 1

27 вересня відбулася нарада відповідальних за профорієнтаційну та інформаційну роботи факультетів і кафедр університету. Модератором заходу виступив проректор з науково-педагогічної роботи В. П. Лисечко, який повідомив присутнім порядок денний та підкреслив важливість профорієнтаційної та інформаційної діяльності нашого вишу.

Відтак надав слово відповідальному секретарю приймальної комісії, декану фізико-математичного факультету О. В. Віхровій. Доповідач детально розповіла про підсумки вступної кампанії–2017, зауваживши, що профорієнтаційна робота є дієвим засобом залучення майбутніх абітурієнтів. Пані Віхрова повідомила, що вступну кампанію було проведено ефективно на тих факультетах, де відповідальні за неї використовували весь арсенал профорієнтаційних форм і методів. Серед лідерів вступної кампанії  зокрема було виділено спеціальність «Фізична культура». Фахівці цієї кафедри змогли успішно зорієнтувати абітурієнтів на здобуття нової для нашого університету спеціальності. Також повністю виконали ліцензійний обсяг прийому на денну форму навчання спеціальності «Туризм» та «Психологія».

З інформацією щодо організаційних питань профорієнтаційної роботи Криворізького педагогічного виступила начальник Центру сприяння працевлаштуванню студентів і випускників О. С. Кухта. У свій доповіді пані Кухта зупинилась на важливості планування профорієнтаційних заходів на кафедрах та важливості проведення цієї роботи серед сільської молоді, запропонувала створити мобільні виїзні групи, використовувати постери і плакати з детальною наочною інформацією про діяльність КДПУ.  

Нарада 27.09.2017 2

Фахівець І категорії навчально-методичного відділу О. Ю. Арешенкова презентувала проект методичних рекомендацій на допомогу відповідальним за профорієнтаційну роботу на кафедрах, який містить різноаспектну інформацію про діяльність нашого університету.

На завершення заходу було надано слово помічнику ректора, керівнику прес-центру М. В. Варданян, яка представила доповідь «Сайт Криворізького педагогічного – інформаційний та профорієнтаційний осередок університету». У своєму виступі пані Варданян підкреслила значення офіційного веб-сайту університету для профорієнтаційної роботи та навела статистику наповнення веб-сторінок відповідальними за інформаційну роботу кафедр та факультетів.

Підводячи підсумки зустрічі, В. П. Лисечко  підкреслив, що профорієнтаційна та інформаційна роботи сьогодні є одним з фундаментальних напрямків діяльності вищого навчального закладу і нагадав про необхідність своєчасного та повного інформування майбутніх абітурієнтів про переваги навчання у Криворізькому педагогічному.

Нарада 27.09.2017 3


 

 

2492
Календар подій
Останні статті
Популярне
Зворотний зв'язок
Березень 2024
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Нд
1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31