12 жовтня 2017 року відбулося чергове засідання Вченої ради Криворізького державного педагогічного університету.

Основне питання, яке було винесено на розгляд Вченої ради, стосувалося змісту підготовки вчителів на курсах підвищення кваліфікації. З доповіддю виступила Остроушко О.А., перший проректор університету, яка, зокрема, зазначила, що для нашого університету робота з перепідготовки та підвищення кваліфікації вчителів різних шкільних предметів, як, власне, і підготовка вчителів, є традиційною.

Центр доуніверситетської та післядипломної освіти є тим майданчиком, який дозволяє університету тримати зв’язок зі школою, і з учнем як з майбутнім студентом, і з учителем як з колишнім студентом, фахівцем-практиком.

В обговоренні доповіді взяли участь Тарасов А. В., заступник декана факультету географії, туризму та історії; Лаврентьєва О. О., завідувач кафедри загальнотехнічних дисциплін та професійного навчання; Прокопчук І. Л., методист КЗ «Інноваційно-методичного центру управління освіти Криворізької міської ради»; Шрамко Я. В., ректор університету.

Вчена рада заслухала звіт про виконання індивідуального плану докторанта кафедри української мови Шарманової Н.М.

Серед робочих питань були також затвердження навчальних програм по кафедрах університету, питання науково-навчального сектора, відділу аспірантури та докторантури.

З рішеннями Вченої ради можна ознайомитись: http://kdpu.edu.ua/pro-nas/vchena-rada-universytetu/rishennia-vchenoi-rady.html


 

2704
Календар подій
Останні статті
Популярне
Зворотний зв'язок
Квітень 2024
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Нд
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30