DSC 0663

17 листопада 2017 Криворізький педагогічний університет зустрів у своїх стінах вельмишановних гостей. Уп’яте з нагоди Міжнародного дня студентів «палає» боротьба серед студентства за титул найкращого студента року. У цьогорічному конкурсі «Студент року 2017» брали участь найталановитіші, активні та творчі студенти з восьми факультетів, які досягли високих результатів у різних видах діяльності: Кучинська Олександра, Лоцанс Володимир, Борвинська Катерина, Десятерик Вікторія, Сущенко Єгор, Осипенко Ольга, Качанов Ярослав, Ігнатюк Ілля.

  DSC 0044

З теплими словами привітання до всіх присутніх звернулася перший проректор, кандидат філологічних наук, доцент Остроушко Оксана Андріївна, яка оголосила результати конкурсу «Студент – це звучить гордо». Переможцями цього року стали: «Геній прогресу» студент природничого факультету Долгіх Ростислав та студентка факультету української філології Масляєва Ірина, «Може! Поможе» студентка факультету географії, туризму та історії Бурлака Поліна, «Lord of сцена» студентка фізико-математичного факультету Лис Юлія, «Де ти був на першій парі?» студентка факультету української філології Ізєкова Світлана, «Connected people» студентка факультету української філології Костянець Ксенія, «I`m sportsman and I know it» студентка дошкільної і технологічної освіти Малій Олександра, «Акули пера» студентка факультету іноземних мов Бекліщева Маргарита, «Як вдома» студентка фізико-математичного факультету Фортуна Лілія, «Студактивще» студентка природничого факультету Ткачук Олена.

DSC 0101

Темою цьогорічної студентської зустрічі стала «Еволюція», яку наша талановита молодь розкривала впродовж трьох етапів конкурсної програми: «Візитка», «Інтелектуальний конкурс» та «Домашнє завдання».

На першому етапі учасники представляли «еволюційну» відео-презентацію про себе. Креативність та творчість наших конкурсантів не має ніяких меж: Лоцманц Володимир розповів про своє перевтілення до «Борща», Осипенко Ольга розкрила всі секрети справжнього щастя та Барвинська Катерина на власному прикладі довела, що життя – це є рух. Уже після першого конкурсу було зрозуміло, що на сцені найкращі, а членам журі буде не просто зробити свій вибір.

DSC 0303

У другій частині святкової програми студенти продемонстрували не тільки свої творчі здібності, а й інтелектуальні можливості. Кожен учасник «наосліп» тягнув картку та давав відповідь на різні «підступні» запитання: Які існують види студентів? Що є рушійною силою студентів? Який винахід людства є найкращий? Наші студенти не розгубились, а показали справжню ерудованість та винахідливість.

Вирішальною та найвідповідальнішою частиною конкурсу стало «Домашнє завдання» претендентів на звання «Студент року – 2017». Учасники поділилися своєю щирістю, мораллю та глибиною почуттів, тим самим не залишили байдужим нікого. Повітряна гімнастика, stand up, ліричні та драйвові танці, пісні, душевні вірші та еволюційний малюнок  це справжня скарбниця талантів. Яскрава, різнобічна, цілеспрямована молодь накрила хвилею позитиву присутніх та розкрила всі таємниці творчого початку особистості.

DSC 0039 1

Найбільш хвилюючий та очікуваний момент це підведення підсумків. Усі учасники знов зібралися на сцені в очікуванні результатів. За результатами конкурсної програми місця розподілили таким чином: третє місце посів студент психолого-педагогічного факультету Лоцанс Володимир, друге – студент факультету географії, туризму та історії Сущенко Єгор, а почесне перше місце студент природничого факультету Качанов Ярослав. Кожен учасник отримав диплом за участь, а також цінні подарунки від цьогорічних спонсорів – креативної ресторації «Терновник» та барбершопу «Mane's club».

«Моя перемога є дуже неочікуваною! Я до самого кінця думав, що буду просто учасником. Справді, головне – це участь, тому, що ти відкриваєш для себе щось нове. Проте я неймовірно щасливий, дуже багато зусиль вкладено у цей конкурс. Я дуже переймався, як оцінять мої малюнки, адже я навчився сам і професійно ніколи цим не займався» – ділиться враженнями переможець «Студент року – 2017».

DSC 0766

З нагоди Міжнародного дня студентів вітаємо всіх студентів зі жвавим і веселим святом! Бажаємо вам терпіння, працьовитості. Щоб знання давалися вам вільно і легко, а ви змогли реалізувати себе у подальшому житті. Завжди вірте у власні сили!

Більше фото в Галереї 

За матеріалами Валерії Безуглової, студентки факультету ДТО


 

3098
Календар подій
Останні статті
Популярне
Зворотний зв'язок