phoca thumb l 20171125 122716

25 листопада 2017 року у Криворізькому педагогічному відбувся День відкритих дверей. Зранку у вестибюлі  головного корпусу було багатолюдно – розпочалася реєстрація учасників заходу. Після неї гостей університету запросили ознайомитись з персональними виставками-презентаціями кожного з факультетів. Наукові і практичні досягнення фактично у кожній галузі освіти ще раз підтвердили високий статус нашої alma mater – справжнього університету, покликаного розповсюджувати і створювати знання з усіх аспектів людської діяльності.

Скорботна дата – День пам’яті жертв голодоморів – внесла корективи у музичне оформлення заходу. Урочисті вокальні твори, в яких прославлялась наша Батьківщина, засвідчувалась її нелегка історична доля і разом з тим впевненість у вільному майбутньому у виконанні кращих творчих колективів університету справили на присутніх незабутнє враження. Пам’ять загиблих вшанували хвилиною мовчання. 

4

Фільм про Криворізький педагогічний цікаво й динамічно розкрив різні напрямки роботи вишу, розповів про освітні можливості університету та яскраве студентське життя, науково-дослідну роботу та активну громадську діяльність дружньої родини КДПУ.

До президії було запрошено керівництво Криворізького педагогічного, а також головного спеціаліста управління науки і освіти виконкому Криворізької міської ради В. Я. Полякову.

Ректор університету, професор Я. В. Шрамко розповів про універсальність освіти, яку пропонує Криворізький педагогічний – вищий навчальний заклад, що поєднує наукові дисципліни і напрямки практичної підготовки з усього спектру людського знання; ознайомив з новими спеціальностями, які пропонує університет. Ректор наголосив, що уже впродовж майже 90 років Криворізький педагогічний готує висококваліфікованих фахівців, зупинився на освітніх можливостях вишу, а саме на підготовці бакалаврів та магістрів, вступі до аспірантури, можливостях наукового зростання; зауважив, що окрім цікавої та змістовної навчальної й наукової діяльності, на майбутніх студентів КДПУ чекає насичене культурне та спортивне життя.

З особливостями цьогорічного ЗНО та основними принципами незалежного тестування ознайомила абітурієнтів 2018 року головний спеціаліст Управління науки і освіти виконкому Криворізької міської ради В. Я. Полякова, яка представила графік проведення пробного ЗНО та порадила майбутнім абітурієнтам частіше заходити на сайти як Всеукраїнського центру ЗНО, так і на сайти університетів, слідкувати за оголошеннями.

2

Декан фізико-математичного факультету, відповідальний секретар приймальної комісії КДПУ О. В. Віхрова розповіла присутнім про особливості вступної кампанії до нашого вишу у 2018 році; підкреслила, що  у Криворізькому педагогічному діятиме консультаційний пункт, а підготовчі курси для абітурієнтів вже розпочали свою діяльність.  Пані Віхрова нагадала, що заявки до вступу потрібно подавати в електронній формі та оголосила перелік необхідних документів.

Після закінчення офіційної частини заходу майбутні абітурієнти та їх батьки мали змогу поспілкуватись з представниками всіх факультетів, детально ознайомитись з особливостями омріяних спеціальностей, задати питання деканам факультетів, завідувачам кафедр та викладачам.

3

Більше фото у Галереї 


 

3219
Календар подій
Останні статті
Популярне
Зворотний зв'язок
Квітень 2024
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Нд
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30