phoca thumb l img 1192

19 грудня 2017 року у нашому університеті панувала казкова атмосфера зимового дитячого свята. Дорослі і малеча із задоволенням взяли участь у традиційних веселих заходах до Дня святого Миколая, проведених психолого-педагогічним факультетом і факультетами дошкільної і технологічної освіти та української філології.

Свято розпочалося о 10 годині на тематичній виставці-ярмарку у холі головного корпусу. Студенти та викладачі кафедри педагогіки та методики технологічної освіти, як завжди, творчо і з любов’ю підійшли до створення і оформлення стендів та інсталяцій ярмарку. Хенд-мейд іграшки і сувеніри, запашна випічка та інші солодощі, стильна різдвяна зона для фотосесії – відвідувачі яскравої події були у захваті!

Поласувавши смаколиками та розважившись на ярмарку, гості свята вирушили до холу біля актової зали, де на дітлахів і дорослих чекав веселий і непередбачуваний «Сюрприз від Миколая» - святковий ранок від студентів факультету української філології, до організації якого долучилися студентський клуб та первинна профспілкова організація Криворізького педагогічного. Казкові герої разом зі Снігуронькою і малечею – Сніжинками і Гномами, Зайчиками і Вовчиками, Принцесами і Чарівницями – вирушили на пошуки святого Миколая. І дорослі, і діти радо брали участь у святкових розвагах – ніхто не залишився осторонь запальних танців, захоплюючих конкурсів і веселих рухливих ігор, влаштованих непосидючими Метеликами. Не обійшлося і без святкових ласощів і новорічних віршів, які декламували малюки. У пошуках доброго чарівника маленькі розумники відгадали усі загадки від Снігуроньки; а під час веселої метушні зі сніговими кульками, як і годиться у казці, перемогла дружба. На святі діти і дорослі переконалися: чари і магія потрібні для того, щоб робити добро – а чарівником може стати кожен.

А згодом, о 14 годині, на головній сцені КДПУ психолого-педагогічний факультет створив справжню казку під назвою «Янголи поруч: іде Святий Миколай». Цей благодійний захід відбувся за ініціативи Управління освіти і науки виконкому Криворізької міської ради; на свято запросили малечу пільгових категорій з виховних закладів нашого міста. Такий масштабний дитячий захід у Криворізькому педагогічному відбувається вперше: понад триста маленьких криворіжців від 6 до 14 років завітали сьогодні на свято до нашого університету. Студенти психолого-педагогічного факультету написали для дітлахів власну казку-спектакль, створили розважальну програму з веселощами коло ялинки за участі казкових героїв – кмітливих Фіксиків, підготували подарунки. Відомо, що святий Миколай – покровитель не лише діточок, а й мандрівників; тож на святі усі вирушили у подорож до казки. Вистава виявилася не лише захопливою, а й інтерактивною – маленькі гості університету допомагали закоханому Трубадуру розгадати хитромудрі загадки батька Принцеси – Короля, брали участь у традиційному танку веселих маленьких каченят, відповідали на питання казкових героїв. І, звісно, наприкінці свята жоден з малюків не залишився без подарунку від святого Миколая.

Дружня родина нашого університету щороку допомагає святому Миколаю творити свої добрі дива. І традиційні святкові заходи у Криворізькому педагогічному вже вкотре доводять і малечі, і дорослим – дива існують, варто лише не тільки у них вірити, а й долучатися до їх власноручного створення. Зі святом!

Більше фото - у Галереї

3492
Календар подій
Останні статті
Популярне
Зворотний зв'язок
Березень 2024
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Нд
1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31