21 грудня 2018 року відбулося чергове засідання Вченої ради університету. З доповіддю про входження університету до національних та міжнародних рейтингів вищих навчальних закладів виступила проректор з наукової роботи В.А. Гаманюк, яка ознайомила присутніх з міжнародними і національними рейтингами університетів. Зокрема була приділена увага таким вже визнаним рейтингам як «Топ-200 Україна», «Scopus», «Вебометрикс», а також консолідованому рейтингу вищих навчальних закладів України, що складається на їх основі.

Доповідач також визначила блоки завдань, вирішення яких сприятимуть просуванню Криворізького державного педагогічного університету на достойні позиції. В обговоренні з цього питання ректор Я.В. Шрамко наголосив, що рейтинг університету є похідною від рейтингу викладачів, які в ньому працюють і зазначив, що кожен науково-педагогічний працівник має зробити свій внесок для підвищення рейтингу університету.

На засіданні Вченою радою було розглянуто також ціла низка робочих питань, зокрема:

– затверджено навчальні програми по кафедрах університету;

– внесено зміни до положень, які регулюють освітній процес в університеті;

– схвалено акредитаційні та ліцензійні справи;

– затверджено Правила прийому до Державного вищого навчального закладу «Криворізький державний педагогічний університет» у 2018 році та програми творчих заліків для прийому на  навчання;

– розглянуто питання науково-навчального сектора, відділу аспірантури та докторантури;

– схвалено результати бюджетної науково-дослідної роботи, керівництво якої здійснювала доктор фізико-математичних наук Балабай Р.М.

                                                                                                      

З рішеннями Вченої ради можна ознайомитись за посиланням: 

https://kdpu.edu.ua/pro-nas/vchena-rada-universytetu/rishennia-vchenoi-rady.html


 

3528
Календар подій
Останні статті
Популярне
Зворотний зв'язок
Квітень 2024
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Нд
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30