вручення магістри заг фото

Сьогодні, 6 лютого,  в актовій залі Криворізького державного педагогічного університету відбулося урочисте вручення дипломів магістрам. З цією знаменною подією випускників привітали декани та викладачі університету.

«Сьогодні я можу привітати з тим, що ви стали нашими колегами. В актовій залі зараз багато щасливих облич й приємно усвідомлювати, що саме ми, викладачі,  змогли зробити їх щасливими», – наголосив у своєму виступі ректор університету Ярослав Шрамко.

вручення магістри бурян

Для оголошення наказів про присвоєння кваліфікації здобувачам вищої освіти за ступенем магістр традиційно було запрошено деканів факультетів. А дипломи магістра отримали випускники фізико-математичного факультету, природничого, факультету географії, туризму та історії, української філології, факультету мистецтв, факультету іноземних мов, факультету дошкільної і технологічної освіти, психолого-педагогічного факультету.

вручення магістри костянець

Святкового настрою урочистому заходу надало виконання ліричної пісні від вокального дуету у складі Ксенії Костянець та Ярослава Бачуріна, що вкотре довели: наші студенти не тільки гарно навчалися і здобували якісні знання, вони також дуже талановиті і розвивалися як творчі особистості. У подарунок усім присутнім, на добру згадку випускникам пісню «Моя Україна» подарував вокальний дует  у складі Марини Єфременко та Наталії Бредун.

вручення магістри гімн

Дорогі випускники! Сьогодні ви перегортаєте сторінку в нове життя. І скільки б не пройшло років, і де б ви не жили, хай у вас сильніше заб'ється серце, коли ви згадаєте наш університет, своїх однокурсників та дорогих викладачів, які доклали чимало зусиль для того, щоб ви змогли отримати диплом кваліфікованого робітника. Бажаємо всім вам творчості, наснаги, професійного та особистісного становлення в житті й пам’ятати про те, що двері університету завжди відкриті для вас.

Більше фото у Галереї


 

3932
Календар подій
Останні статті
Популярне
Зворотний зв'язок