історико географ маршрут

«Історик це нерідко журналіст, звернений у минуле»
                                                       К. Краус

Наше минуле загадкове і неповторне, багато в чому не розгадане, але вже має свої відгомони у наш час. Якщо вам подобається вивчати історичні факти, ви із задоволенням дивитесь документальні фільми, ви мрієте відвідати найвидатніші пам’ятки світу, ви захоплюєтесь культурною спадщиною різних країн, любите нашу планету і хочете дізнатись про неї більше. Або ви обожнюєте туристичні походи та добре орієнтуєтесь на місцевості, за допомогою карти ви з легкістю можете потрапити до місця призначення. Тоді ласкаво просимо до історико-географічного напряму.

Можливо ви маєте неабияку спостережливість? Вам доводилось проводити щось на  кшталт журналістського розслідування, ви з легкістю можете описати якусь подію, ви завжди в темі актуальних новин чи просто отримуєте задоволення від спілкування з людьми, тоді для вас свої двері відкриває нова освітньо-професійна програма «Соціологія масової комунікації, журналістики і реклами».

Приєднуйтесь 21 квітня 2018 року до Криворізького педагогічного університету! Дізнайтесь першими про  особливості спеціальностей  факультету географії, історії та туризму, завітайте на історичну реконструкцію, перевірте свої знання у розважально-пізнавальній вікторині, пориньте у справжню журналістську атмосферу та полоскочіть нерви в екстрим-центрі КДПУ.

Оберіть свій маршрут!

Станьте тим, хто завжди залишається у центрі подій! 


 

4646
Календар подій
Останні статті
Популярне
Зворотний зв'язок