фільм

Якісна освіта, всебічний розвиток і успішна професійна діяльність студентів і випускників Криворізького педагогічного завжди були і залишаються головною цінністю й основним пріоритетом діяльності університету. Творчий колектив прес-центру КДПУ пропонує нашій дружній академічній родині згадати минуле і знайти нове натхнення для майбутнього – познайомившись з історіями успіху тих, хто з гордістю називає своєю альма-матер Криворізький державний педагогічний університет.

Створенню фільму передувала кропітка і насичена підготовча робота. Вона почалася зі співпраці з деканами факультетів щодо визначення головних героїв стрічки – випускників Криворізького педагогічного. Після обговорення кожної кандидатури і попереднього узгодження з випускниками було складено графік інтерв’ю відповідно до сценарію. Герої фільму із задоволенням долучились до створення стрічки про улюблену альма-матер, тепло згадували студентські роки, ділилися досвідом з майбутніми колегами, розповідали про свої мрії і досягнення.

Освітянський, підприємницький, мистецький, управлінський – ці та інші напрями професійної діяльності стали визначними для історій успіху випускників Криворізького педагогічного. Для кожного випускника було підготовлено питання відповідно до його або її сфери діяльності. Енергійна директорка гімназії Антоніна Воробйова, натхненний історик і археолог Ігор Шевченко, талановитий художник Анатолій Лабунський, переможець конкурсу «Учитель року» – філолог-германіст Олександр Дремлюга, закоханий у романтику дослідження рідного краю географ Ігор Козаченко, успішний підприємець, педагог і програміст Сергій Афанасьєв, освітянин і адміністратор Максим Новіков, психолог і поліграфолог Ілля Алексанкін, співачка і наставниця юних талантів Валерія Курило – їх історії успіху стали окрасою сузір’я вихованців Криворізького педагогічного.

Зусилля творчого колективу стрічки виявилися недаремними: команда Криворізького педагогічного не тільки створила цікаву і корисну документальну стрічку, а і відновила емоційний зв'язок між університетом і його вихованцями. Пропонуємо до вашої уваги документальний фільм про життя і досягнення випускників одного з кращих вишів Дніпропетровщини.

4998
Календар подій
Останні статті
Популярне
Зворотний зв'язок
Березень 2024
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Нд
1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31