departments

Кожен факультет по-своєму особливий. Кожен напрямок підготовки має свою родзинку. У циклі репортажів, присвячених спеціальностям Криворізького педагогічного, ми спробуємо поділитися неповторною атмосферою навчання на кожному факультеті і кафедрі, поспілкуємося з викладачами, дізнаємося думки і враження студентів.

Освітній процес університету – складна і багатоаспектна система, де форма залежить від змісту, а зміст – від освітніх потреб тих, хто опановує певну спеціальність. Світ творчості факультету мистецтв, таємниці життя, які відкриває природничий, мистецтво формування особистості від психолого-педагогічного, сучасні технології і точні науки фізико-математичного, минуле і сьогодення світу, яке вивчають на факультеті географії, туризму та історії, скарби рідного слова і мов міжнародного спілкування, що дарують факультет української мови і факультет іноземних мов, педагогічна майстерність і технічна творчість факультету дошкільної і технологічної освіти – всесвіт університетської науки чекає.

Як здобувають сучасну універсальну освіту у базовому виші педагогів Дніпропетровщини – дізнавайтеся у червні на сайті Криворізького педагогічного.

5095
Календар подій
Останні статті
Популярне
Зворотний зв'язок