англ

Факультет іноземних мов пропонує широкий спектр філологічних спеціальностей, актуальних у сучасному світі, що змінюється. Серед них – одна з найпопулярніших у КДПУ спеціальність 014 Середня освіта (Мова та література англійська) (з додатковою спеціальністю 014 Середня освіта (Мова та література німецька).

За даними Всесвітнього економічного форуму у Давосі, учитель іноземних мов – одна з тих професій, які залишатимуться актуальними завжди. Викладачі кафедр англійської філології і англійської мови з методикою викладання навчають не тільки користуватися сучасними мовними засобами і навчальними методиками, а й відчувати тонкощі стилю, працювати з іншомовними інформаційними ресурсами, розуміти культуру і світогляд інших народів.

На заняттях використовуються сучасні мультимедійні засоби навчання, інтерактивні технології, онлайн-ресурси. Викладачі систематично підвищують кваліфікацію на курсах з новітніх методик викладання, долучаються до роботи всеукраїнських і міжнародних конференцій, співпрацюють з Корпусом Миру США, Британською Радою в Україні, Лінгвістичним центром «Райан» (США).

Студентська олімпіада з практичної фонетики англійської мови-2017

Англійські філологи Криворізького педагогічного приділяють велику увагу як ефективній організації освітнього процесу, так і фундаментальним дослідженням. На кафедрах постійно триває наукова робота, діють проблемні гуртки, працюють наукові школи.

Студентська науково-практична конференція

Випускники спеціальності працюють не тільки в освіті й науці. Серед кар’єрних можливостей – робота у піар-агентствах, на телебаченні, професії диктора і міжнародного журналіста.

«За глобальною шкалою рівнів володіння іноземною мовою студенти спеціальності опанують англійську рівня С1. Бакалаври-«англійці» Криворізького педагогічного можуть вступати до магістратур європейських університетів без додаткових іспитів – навчальне навантаження на факультеті відповідає вимогам провідних філологічних вишів світу, розповідає доцент кафедри англійської мови з методикою викладання О. В. Гладка. – Серед інших можливостей працевлаштування за кордоном – міжнародна журналістика і викладання англійської мови у громадах діаспори».

Дізнайтеся більше про факультет у презентації

Як стати студентом КДПУ

5122
Календар подій
Останні статті
Популярне
Зворотний зв'язок