12 червня 2018 року відбулася конференція трудового колективу щодо внесення змін до Статуту Криворізького педагогічного. Присутні обговорили нову редакцію головного документу університету.

 conf120618 14

На початку засідання ректор КДПУ, проф. Я. В. Шрамко від імені Металургійної районної у місті ради вручив доценту кафедри методики музичного виховання, співу та хорового диригування М. В. Вікторовій і викладачу кафедри музикознавства, інструментальної та хореографічної підготовки З. С. Дубовому подяки за активну участь в організації і проведенні Дня Європи.

 conf120618 22

Ректор ознайомив присутніх з Наказом № 477 Міністерства освіти і науки України від 15 травня 2018 року про перейменування Державного вищого навчального закладу «Криворізький державний педагогічний університет». Для обговорення було запропоновано нову редакцію Статуту КДПУ – основного документу університету, відповідно до якого визначається його назва. Після затвердження Статуту Міністерством освіти і науки України, до державного реєстру юридичних осіб буде внесено відповідний запис, згідно з яким виш офіційно отримає назву «Криворізький державний педагогічний університет».

conf120618 4

Трудовий колектив одноголосно ухвалив постанову конференції, відповідно до якої ректору КДПУ, проф. Я. В. Шрамку було доручено подати оновлений Статут на затвердження до МОН України та здійснити передбачені законом дії, пов’язані з перейменуванням закладу вищої освіти.

5163
Календар подій
Останні статті
Популярне
Зворотний зв'язок