Природничий факультет Криворізького педагогічного запрошує здобути спеціальність еколога - сучасний фах, який в усьому світі змінює на краще життя громад промислових міст. Навчання здійснюється на базі кафедри ботаніки та екології відповідно до нових принципів бізнес-орієнтованої професійної підготовки.


Наша держава й зокрема Кривий Ріг зараз дуже потребують спеціалістів в галузі екології, що зумовлено орієнтацією на поліпшення екологічних умов й покращення стану навколишнього середовища. Екологи фактично досліджують взаємодію людини з природою, що дозволяє помічати тенденції, проблеми, й таким чином визначати те, які саме зміни мають відбуватись.

Окрім вивчення екологічних дисциплін спрямованих на освоєння екосистеми, природоохоронної діяльності, дослідження екологічної ситуації в міському й природному просторі студенти спеціальності також мають змогу вивчати низку дисциплін, які дозволяють реалізувати себе в комерційній діяльності. Зокрема, цікавими є освоєння ландшафтної архітектури і фітодизайну, що дозволяє в подальшому займатись влаштуванням паркових територій, ландшафтів зон відпочинку, займатись дизайнерською флористикою тощо.

«Наша спеціальність особлива тим, що дозволяє готувати спеціалістів, які можуть займатись не тільки промисловою екологією й працювати на великих підприємствах. Вона є більш орієнтована на дрібну комерційну діяльність, що дозволить студентам реалізувати себе в бізнесі, дозволить займатися ландшафтним дизайном й урбаністикою», – розповідає про спеціальність еколог, к.б.н. Едуард Євтушенко.

5176
Календар подій
Останні статті
Популярне
Зворотний зв'язок
Березень 2024
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Нд
1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31