010918 posvyata 2

1 вересня 2018 року на подвір’ї головного корпусу відбулась урочиста посвята в студенти. Сьогодні майже 600 юнаків та дівчат поповнили ряди нашої Альма-матер.

 010918 posvyata 5


На заході присвяченому Дню знань були присутні викладацько-професорський склад університету та почесні гості – голова Металургійної районної у місті ради Шаповалов Генадій Анатолійович, директор Криворізького обласного ліцею-інтернату Козаченко Ігор Олександрович, заступник директора з навчально-виховної роботи педагогічної гімназії Літвяк Вікторія Олексіївна.

010918 posvyata 4

З теплими словами привітання до першокурсників звернувся ректор, проф. Шрамко Я. В.: «Сьогодні розпочинається новий етап вашого життя – як студентів Криворізького державного педагогічного університету. Ви зробили абсолютно правильний вибір, обравши наш університет, який є одним із найпотужніших закладів вищої освіти міста і всього Придніпровського регіону. Ви отримаєте ґрунтовні знання з обраного фаху, які стануть запорукою вашого подальшого життєвого успіху».

010918 posvyata 1

На святі першокурсників танцювали різноманітні дитячі колективи, співали талановиті студенти педагогічного для того, щоб подарувати гарний настрій усім присутнім. Також з мотиваційною промовою виступили представники студентської ради університету, які розповіли про насичене, але цікаве студентське життя. Традиційним завершенням цього дійства стала офіційна посвята в студенти, на якій всі першокурсники дали свою присягу студентства.

010918 posvyata 3

Після завершення урочистої частини хлопці та дівчата відправились на знайомство з представниками деканату, кураторами та викладачами свого факультету. Прослухавши детальну інформацію стосовно подальшої організації навчання, новоспечені студенти мали змогу взяти участь в різноманітних заходах запропонованих студентськими радами факультетів. 

Молодь обирає педагогічний:

  • Я вступила на спеціальність «Графічний дизайн» і обрала педагогічний тому, що в нашому місті йому немає гідної заміни.

Аліна Шаталова

  • Мені дуже подобається Криворізький державний педагогічний університет тому, що тут відбувається прозора вступна компанія. Людина, яка склала на високий бал ЗНО має змогу потрапити на бюджет за допомогою власних сил. І саме тому я вступила на природничий факультет.

Анастасія Пержинська

  • Я чула дуже багато хороших відгуків про цей університет і мене це зацікавило. Я буду навчатися на філолога англійської мови і літератури тому, що в майбутньому я хочу опанувати цей фах.

Олена Поліщук

 Вітаємо! Бажаємо успіхів у навчанні!

5455
Календар подій
Останні статті
Популярне
Зворотний зв'язок
Травень 2024
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Нд
1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31