Уже стало доброю традицією перед засіданням вченої ради вшановувати працівників університету. От і сьогодні, 11 жовтня 2018 року, вітали з ювілеєм кандидата педагогічних наук, доцента кафедри ботаніки та екології, Гнілушу Ніну Володимирівну. 

 З-поміж питань, що розглядалися сьогодні на засіданні вченої ради, основним було питання про підготовку здобувачів вищої освіти ступеня «доктор філософії». Доповідала завідувач відділу докторантури та аспірантури Васильєва Ольга Іванівна. У доповіді Ольги Іванівни йшлося про процес підготовки здобувачів вищої освіти ступеня «доктор філософії», названо основні нормативно-правові документи, що регламентують цей процес, визначено механізм підготовки здобувачів вищої освіти на третьому освітньо-науковому рівні.

Вчена рада прийняла рішення про присвоєння Балабай Руслані Михайлівні вченого звання професора кафедри фізики та методики її навчання.

Також вчена рада  внесла зміни і доповнення до:

– Порядку навчання студентів за індивідуальним графіком у КДПУ

– Положення про практичну підготовку здобувачів вищої освіти в КДПУ

Вчена рада  рекомендувала подати на конкурс проекти наукових робіт та науково-технічних (експериментальних) розробок молодих учених у 2018 році:

1.1.   «Електронні та фотонні властивості структур на основі графену з різними областями функціоналізації». Керівник – кандидат фізико-математичних наук, науковий співробітник кафедри фізики та методики її навчання Кравцова (Грицуля) Дар`я Юріївна.

1.2.   «Арт-маркетинг в умовах медіа простору як засіб підвищення якості професійної підготовки майбутніх фахівців сфери обслуговування». Керівник – кандидат педагогічних наук, доцент кафедри педагогіки та методики технологічної освіти Кулінка Юлія Сергіївна.

Вчена рада розглянула також ряд робочих питань, що стосуються забезпечення освітнього процесу в університеті.

З рішенням вченої ради можна буде ознайомитися за посиланням: https://kdpu.edu.ua/pro-nas/vchena-rada-universytetu/rishennia-vchenoi-rady.html


 

5789
Календар подій
Останні статті
Популярне
Зворотний зв'язок