2gether 5

25 жовтня 2018 року в актовій залі головного корпусу відбулась довгоочікувана серед студентства подія під символічною назвою «Бал першокурсника». Сьогодні всі факультети педагогічного зібралися на головній сцені педагогічного під гаслом «together».


2gether 2

Розпочалось це масштабне дійство з щирих і теплих слів привітання ректора університету Я. В. Шрамка: «Саме восени після першого вересня, коли студенти вже провчились певний час, відбувається наше традиційне свято – бал першокурсників. Ця подія дозволяє студентам першого курсу продемонструвати свої таланти, а старшокурсникам – розпочати передавати свій досвід наступним поколінням студентів. Сьогодні на нас очікує дійсне свято, тому що наші студенти творчі, талановиті, найкращі».2gether 6

Концерт розпочався з виступу факультету дошкільної і технологічної освіти, який прокачав увесь зал зі своєю хип-хоп композицією «Мало кача». Цю хвилю підтримала і дружня команда факультету іноземних мов, ритмічний танок якої під сучасні треки був надзвичайно драйвовим. Трохи танцювальну атмосферу розрядив ліричний вірш Е. Асадова «Про студентів» у виконанні дівчат факультету географії, туризму та історії.

2gether 1

Краплинку гумору в цей чудовий вечір додали студенти музично-хореографічного відділення факультету мистецтв. Вони висвітлили театрально-хореографічну постановку одного дуже відомого талант-шоу. У свою чергу фізико-математичний факультет презентував глядачам короткометражний відеоролик про таємні думки викладачів під час екзамену.

2gether 3

Першокурсники факультету української філології продовжили ліричні традиції свого факультету, коли через рухи втілили «Колискову». Справжню пристрасть, поєднання вогню і води показала пара з природничого факультету в номері «Від любові до ненависті один крок». А дівчата психолого-педагогічного факультету вразили всіх своєю неземною вродою. Вони постали в образах чарівних квітів, подарувавши по-справжньому весняну свіжість.

2gether 4

Свято було настільки насиченим, що викликало цілий вир емоцій не тільки у глядачів, а також в учасників концерту. Своїми враженнями від першого в їхньому житті студентського концерту поділилася молодь:

- «Підготовка тривала дуже довго. Ми займались репетиціями в позанавчальний час, навіть у суботу. Я з нетерпінням чекала на цей момент. Концерт подарував багато емоцій, драйва. Студосінь – це дуже круто», – розповідає студентка факультету географії, туризму та історії Бойко Ксенія.
- «Мені все сподобалось, особливо як ми нервували. Емоції були дуже круті. Атмосфера дуже класна, тому що ти впевнений, що виступиш дуже добре. Я хочу і надалі брати участь в університетських заходах», – наголосила студентка фізико-математичного факультету Курбанова Анастасія.
- «Мені все сподобалось, було дуже круто. Програма свята чудова! Мені було б цікаво і надалі брати участь у подібних заходах», – ділиться студентка дошкільної і технологічної освіти Гапич Анастасія.

Першокурсники показали вражаюче свято, проявили свою творчість, винахідливість і креатив. Студенти продемонстрували високий рівень підготовки, а найголовніше зарядили своєю енергетикою інших.

5944
Календар подій
Останні статті
Популярне
Зворотний зв'язок