studentoftheyear18 1

15 листопада 2018 року в актовій залі головного корпусу відбулася довгоочікувана подія – Студент року-2018. Головна сцена університету об’єднала вісім найталановитіших представників своїх факультетів у запеклій боротьбі за звання найкращого.

studentoftheyear18 4

Розпочався святковий концерт із теплих і щирих слів привітання ректора університету Я. В. Шрамка: «Шановні наші студенти, мені надзвичайно приємно привітати вас від імені всього викладацького складу зі святом. Як писав  Р. Кіплінг у «Мауглі»: ‟Ми з вами однієї крові – ви й ми”. Ми, ваші викладачі, також були студентами, і з впевненістю можемо сказати, що це дійсно найкращі роки. Бажаю вам добре навчатися, а також цікавого, насиченого студентського життя».

Однією зі сталих традицій університету є проведення різноманітних заходів, присвячених до Міжнародного дня студентів. Протягом цілого тижня студенти змагалися в багатьох номінаціях, результати яких стали відомі на початку сьогоднішнього концерту.

Переможцями конкурсу «Студент  – це звучить гордо» обрано:

ФАКУЛЬТЕТ

П.І.Б.

Номінація «ГЕНІЙ ПРОГРЕСУ», лідери науково-дослідницької роботи

Факультет української філології

Ізвєкова Світлана

Номінація «МОЖЕ! ПОМОЖЕ!, лідери соціальної роботи

Факультет української філології

Стороженко Юлія

Номінація «Lord of сцена», зірки сцени

Психолого-педагогічний факультет

Капітонов Артур

 Номінація «Connected people», лідери інформаційної роботи

Факультет географії, туризму та історії

Сазонов Михайло

Номінація «Де ти був на першій парі», лідери навчально-виховної роботи, старости груп

Факультет української філології

Ковтуненко Владислав

Номінація «I’m sportsman and I know it»

Факультет географії, туризму та історії

Марченко Сергій

Номінація «АКУЛИ ПЕРА», митці поетичного слова

Факультет іноземних мов

Сліпченко Микола

Номінація «ЯК ВДОМА», лідери серед студентів гуртожитків

Факультет дошкільної і технологічної освіти

Матюк Катерина

Номінація «СТУДАКТИВИЩЕ», лідери серед студентів

Фізико-математичний факультет

Синиця Олександра

Також у межах цього заходу були нагороджені й переможці інтелектуального конкурсу «Що? Де? Коли?», у якому факультет географії, туризму та історії посів перше місце на сходинках п’єдесталу. Звичайно, не оминули на святі й цьогорічний студентський ярмарок. Кращим із кращих став факультет української філології, який обиратиме порядок виступів факультетів на «Студентській весні 2019».

studentoftheyear18 3

На святкуванні Міжнародного дня студентів конкурсанти виступали на тему «Золоті хіти педагогічного». Кожен учасник цього заходу готував самопрезентацію, присвячену певному музичному стилю: диско, джаз, рок, електро, поп тощо. Конкурс складався з трьох основних завдань: візитки, інтелектуального конкурсу, домашнього завдання.

Перший конкурс – «Візитка» – полягав у тому, щоб учасники відрекомендували себе аудиторії за допомогою заздалегідь відзнятого відеоролику. Кожен учасник намагався розкрити свої характерні особливості, не забуваючи про музичну тематику. Представниця природничого факультету Мігунова Катерина розкрила тонкощі своєї душі, пов’язані з навколишнім середовищем. А студент факультету географії, туризму та історії Соловйов Дмитро вдало вжився в образ Фредді Меркюрі і повністю зміг передати образ цього видатного співака. Продовжила тему наслідування і учасниця від фізико-математичного факультету Зеленська Ніна, яка за основу своєї відеороботи взяла музичний блог відомої української співачки Насті Каменських. Усі претенденти на перемогу виявили неабиякий креатив аби вразити вимогливих глядачів і журі.

studentoftheyear18 6

Ідеальний студент повинен володіти не тільки творчими здібностями, а й добре розвиненим інтелектом. Переконатися в цьому нам допоміг другий раунд – інтелектуальний. Хлопці та дівчата шляхом жеребкування отримували питання, на які вони повинні були дати неординарну відповідь. Юлія Медведєва, студентка факультету мистецтв, з посмішкою розповіла про найкращі три моменти студентського життя: про вступ до педагогічного, складання першої сесії, отримання майбутнього диплому. А представниця факультету української філології Ізвєкова Світлана наголосила, що не потрібно ховати свої емоції, а треба завжди залишатися справжньою собою. Саме в цьому і полягає особливість кожного з нас.

studentoftheyear18 2

І нарешті, найяскравіший етап традиційного конкурсу – домашнє завдання. Учасники готували різноманітні номери для того, щоб розкрити приховану «родзинку» кожного конкурсанта. Уперше на сцені педагогічного учасником став студент із Туркменістану Шамирадов Гурбандурди, який представляв факультет іноземних мов. Хлопець виконав неймовірний танець, який дав змогу всім присутнім поринути у світ інокультурних традиції. А справжніми зірками, які запалили сцену, стали Соколова Анастасія з факультету дошкільної і технологічної освіти та Дзюба Ірина з психолого-педагогічного факультету. Настя з дівчатами в чорних шкіряних куртках показали свою силу, міць і незламність на шляху до перемоги. А Ірина перенесла глядачів до диско-салону, де підкорила своєю ефектністю: стробоскопами, феєрверками, різнокольоровими конфетті.

studentoftheyear18 5

Цьогорічні учасники показали дуже високий рівень підготовки, проявили свій творчий потенціал на максимум, вразили своїми ідеями та артистизмом. За свої старання кожен представник факультету отримав брендову футболку з логотипом педагогічного. Також хлопці отримали сертифікат на відвідування barbershop, а дівчата – можливість зробити експрес-зачіску. Конкуренція була шалена, але, як і в будь-якому конкурсі, маємо беззаперечних переможців. За рішенням журі результати розподілилися таким чином:

І місце – Соколова Анастасія (ДТО)

ІІ місці – Дзюба Ірина (ППФ)

ІІІ місце – Ізвєкова Светлана (УМЛ)

«Я взагалі не очікувала, що я отримаю цьогорічну перемогу. Насправді, я думала, що виграє Дзюба Ірина. Взагалі, я просто хотіла отримати кайф від виступу, тим паче, що мене обрав мій рідний факультет. Емоції мене сильно переповнюють, я дуже щаслива», – ділиться враженнями «Студент року-2018» Анастасія Соколова.

Педагогічний вітає переможців, бажає не зупинятися на досягнутому, розвиватися і досягати якомога більше нових вершин!

6172
Календар подій
Останні статті
Популярне
Зворотний зв'язок
Березень 2024
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Нд
1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31