Питання про роботу студентського клубу та співпрацю з органами студентського самоврядування було основним з-поміж тих, що винесено на розгляд Вченої ради від 14 березня 2019. Доповідала керівник студентського клубу Баруліна Ю. О. 

Доповідь викликала жваве обговорення, до якого залучилися голова студентської ради університету Борвинська К. О., проректор з науково-педагогічної роботи Лисечко В. П., голова профкому університету Бурман Л.В., декан факультету мистецтв Шрамко О.І., директор бібліотеки Віняр Г. М., ректор університету Шрамко Я. В. Головним меседжем усіх виступів є констатація того, що робота студентського клубу дуже важлива і вона ведеться на високому рівні у конструктивній творчій співпраці з органами студентського самоврядування.

Вчена рада присвоїла вчене звання професора кафедри педагогіки та методики технологічної освіти Савченко Л. О. та обрала за конкурсом на 21 вакантну посаду науково-педагогічних працівників університету.

Традиційно Вчена рада розглянула також цілий ряд важливих питань, що стосуються забезпечення освітнього процесу в університеті, зокрема, затвердила перелік вибіркових дисциплін, спецкурсів, спецсемінарів, спецпрактикумів на 2019-2020 н.р. та програми навчальних дисциплін по кафедрах університету, внесла зміни до деяких нормативних документів університету, затвердила Положення про Всеукраїнську олімпіаду та програми фахових вступних випробувань.


 

7174
Календар подій
Останні статті
Популярне
Зворотний зв'язок