Питання про дотримання принципів академічної доброчесності здобувачами вищої освіти та наукові видання університету були основними з-поміж ряду інших, що винесено на розгляд Вченої ради.

Про дотримання принципів академічної доброчесності здобувачами вищої освіти доповідала перший проректор університету Остроушко О. А. В обговоренні взяли участь завідувач кафедри української мови Колоїз Ж. В., завідувач кафедри загальної та вікової психології Токарева Н. М., завідувач кафедри загальнотехнічних дисциплін та професійного навчання Лаврентьєва О. О., декан природничого факультету Євтушенко Е. О. та ректор університету Шрамко Я. В. Вони підтримали думку про те, що академічна доброчесність є одним з принципів освітньої діяльності та висловили своє бачення дотримання цього принципу в роботі зі студентами.

Із доповіддю про наукові видання університету виступила директор бібліотеки Віняр Г. М. Доповідач назвала основні зареєстровані наукові видання університету та здійснила їх аналіз, внесла пропозиції щодо зразка, за яким мають бути оформлені наукові видання КДПУ задля впорядкування їх оформлення та приведення у відповідність до рекомендацій Книжкової палати України.

Вчена рада прийняла рішення про переведення з контрактної форми навчання на навчання за рахунок видатків Державного бюджету студентів, батьки яких є учасниками бойових дій на сході України. Розглянула також ряд робочих питань, що стосуються забезпечення освітнього процесу в університеті.

7503
Календар подій
Останні статті
Популярне
Зворотний зв'язок
Березень 2024
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Нд
1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31