cabinet 4

1 липня 2019 року на базі Криворізького державного педагогічного університету відкрито пункт створення електронних кабінетів вступників до закладів вищої освіти. Кожен майбутній абітурієнт може створити свій е-кабінет у 130 аудиторії головного корпусу.

cabinet 4

Вступна кампанія абітурієнтів залежить також від правильного та своєчасного створення електронного кабінету. Криворізький педагогічний завжди йде назустріч нашим потенційним студентам. Саме тому, вже декілька років поспіль на базі університету функціонує пункт допомоги абітурієнтам.

cabinet 4

Сьогодні в пункті реєстрації справжній ажіотаж. Десятки абітурієнтів – випускники шкіл, технікумів, коледжів прийшли за допомогою. Головними перевагами створення електронного кабінету на базі КДПУ є швидкість, чіткість заповнення форми й впевненість у правильності реєстрації. У цій важливій справі роз’яснюють і підказують майбутнім абітурієнтам магістри, які ще вчора самі були вступниками, розуміючи їх хвилювання.

cabinet 4

«Я прийшла сюди для того, щоб мені допомогли створити електронний кабінет. Я дуже хвилююсь, адже я боюся зробити яку-небудь помилку. Дуже добре, що тут мені можуть допомогти з правильністю оформлення», – ділиться враженнями Вероніка Дуднік.

на сайт

Створити електронний кабінет можна у 130 аудиторії головного корпусу КДПУ (проспект Гагаріна 54, І поверх) з 1 липня до 22 липня особам, які претендують на держзамовлення, усім іншим – до 30 серпня. Центр працює по буднях з 9.00 до 17.00 з перервою на обід з 13.00-14.00 і в суботу з 9.00 до 14.00.

cabinet 4

Шановні абітурієнти, Криворізький педагогічний чекає на вас!

8204
Календар подій
Останні статті
Популярне
Зворотний зв'язок