фізкультуразалік 2

6 липня 2019 року відбувся творчий залік із фізичної культури для абітурієнтів спеціальності 014 Середня освіта (Фізична культура). Ці спортивні випробування розпочались ще у квітні й триватимуть до кінця липня.

фізкультуразалік 2

Творчий залік – це обов’язкова форма вступного випробування, яка передбачає участь у конкурсному відборі для вступу на навчання для здобуття освітнього ступеня «бакалавр». Мета цього випробування полягає у виявленні фактичного рівня фізичної підготовленості майбутніх студентів.

фізкультуразалік 2

Відповідно до Програми вступних випробувань до проходження заліків допускаються лише ті абітурієнти, які мають при собі повний перелік обов’язкових документів: паспорт, відповідний лікарський дозвіл (медична довідка 0-86О) та заліковий лист із вклеєним фото, засвідчений Приймальною комісією КДПУ. А також спортивний одяг та взуття.

фізкультуразалік 2

Спортивний конкурс включає 4 тести, зокрема, човниковий біг 4*9 м, стрибок у довжину з місця, піднімання тулуба за 1 хв.(кількість разів), біг на 1000 м – для юнаків та біг на 500 м – для дівчат (складають лише ті абітурієнти, які не набрали 100 балів за попередні нормативи). Перші два тести оцінюються за шкалою від 5 до 40, а останні – від 5 до 60 балів відповідно.

фізкультуразалік 2

«Я хочу вступати на спеціальність «Фізична культура», а для цього мені необхідно скласти спортивний залік. Всі завдання для мене були середньої складності. Я вважаю, що величезну роль у цьому відіграє техніка. Я сподіваюсь, що мені все ж таки вдасться вступити до педагогічного», – наголошує учасниця спортивного випробування Ганна Товмач.

фізкультуразалік 2

Кожен, хто складе тестування з сумарною оцінкою не нижче 100 балів, допускається до участі в конкурсному відборі. Приємним є той факт, що майстрам спорту та кандидатам у майстри спорту за наявності відповідних документів автоматично зараховуються в кожному виді програми творчого заліку з фізичної підготовки максимальну кількість балів.

Криворізький педагогічний вітає юних спортсменів і бажає високих результатів!

8231
Календар подій
Останні статті
Популярне
Зворотний зв'язок